Kamel Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 Moje hodnocení hry na Xboxu One X je pouze a jedině kladné. Za cca 10 hodin hraní sem nezaznamenal jediný bug a jak bylo výše zmíněno, hra má fajn stealth, npc tak blbé nejsou a Laru hledají. Za mě palec nahoru. Citovat
tofi Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 nemuzu jinak nez ze jsem to dnes taky objednal :-) LuKyno. reagoval na 1 Citovat
okajos Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 ...kolega jsi ji koupil před dvěma dny...za plnou cenu...nezapoměl se pochválit....že se jak se nemohl dočkat a takové ty řeči jak se těší..a dneska koukám na Gam.bazar...má ji tam-dává ji pryč ....tak nevím... Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 20, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 tak ta hra se da dohrat za 8 h. Citovat
okajos Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 je to možné že seděl na tom i v noci...je mladý invalida-takže sedí doma...ta možnost mne nenapadla... Citovat
tofi Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 mne 8h vyhovuje na delsi hry uz nejak neni cas i tak nevim co hrat driv, furt neco musi vychazet zejo Citovat
LuKyno. Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 Tenhle díl má hodně skrytých zákoutí a prostředí džungle vyloženě nutí k průzkumu, tedy alespoň mě (jsem komplecionista a v kombinaci s dobrou hrou..no..) dohrání vidim tak na 25 hod, chci si to projet ještě na NG+ a na nejtěžší obtížnost. Samozřejmě, že letošní sezóna právě začala a rozhodně nejde stihnout vše, je ale škoda se ochudit, řekněme o "sekundární" obsah některých her a jen prolítnout příběh. Ale tak, každý to preferujeme jinak. No a za měsíc přijde RDR2.. to je ale na jinou diskuzi Citovat
Mandaz Odesláno Září 20, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2018 @LuKyno.hrál jsem s patchem 1.03, někde jsem to i zmiňoval. Samozřejmě se jedná pouze o můj pohled a osobně jsem rád, že někoho hra baví ;-) Jinak na první hraní mi utekl někde jen jeden Tomb, přijde mi že narozdíl od rise nejsou až tak moc schované LuKyno. reagoval na 1 Citovat
Manoust Odesláno Září 22, 2018 Nahlásit Odesláno Září 22, 2018 Kdo chce jakesi DLC, tak tady ho muze dostat, nevim co to obsahuje. Jako zemi dejte Northern Ireland a vyplnte to, na mail vam pak prijde kod. Muzete si vybrat jakou platformu chcete. https://www.lucozadeenergy.com/competitions/larazade/ mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 22, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 22, 2018 neco jsem naklikal a neco dostal:) . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.