Kamel Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 Moje hodnocení hry na Xboxu One X je pouze a jedině kladné. Za cca 10 hodin hraní sem nezaznamenal jediný bug a jak bylo výše zmíněno, hra má fajn stealth, npc tak blbé nejsou a Laru hledají. Za mě palec nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 nemuzu jinak nez ze jsem to dnes taky objednal :-) LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 ...kolega jsi ji koupil před dvěma dny...za plnou cenu...nezapoměl se pochválit....že se jak se nemohl dočkat a takové ty řeči jak se těší..a dneska koukám na Gam.bazar...má ji tam-dává ji pryč ....tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 20, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 tak ta hra se da dohrat za 8 h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 je to možné že seděl na tom i v noci...je mladý invalida-takže sedí doma...ta možnost mne nenapadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 mne 8h vyhovuje na delsi hry uz nejak neni cas i tak nevim co hrat driv, furt neco musi vychazet zejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 Tenhle díl má hodně skrytých zákoutí a prostředí džungle vyloženě nutí k průzkumu, tedy alespoň mě (jsem komplecionista a v kombinaci s dobrou hrou..no..) dohrání vidim tak na 25 hod, chci si to projet ještě na NG+ a na nejtěžší obtížnost. Samozřejmě, že letošní sezóna právě začala a rozhodně nejde stihnout vše, je ale škoda se ochudit, řekněme o "sekundární" obsah některých her a jen prolítnout příběh. Ale tak, každý to preferujeme jinak. No a za měsíc přijde RDR2.. to je ale na jinou diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 @LuKyno.hrál jsem s patchem 1.03, někde jsem to i zmiňoval. Samozřejmě se jedná pouze o můj pohled a osobně jsem rád, že někoho hra baví ;-) Jinak na první hraní mi utekl někde jen jeden Tomb, přijde mi že narozdíl od rise nejsou až tak moc schované LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2018 Kdo chce jakesi DLC, tak tady ho muze dostat, nevim co to obsahuje. Jako zemi dejte Northern Ireland a vyplnte to, na mail vam pak prijde kod. Muzete si vybrat jakou platformu chcete. https://www.lucozadeenergy.com/competitions/larazade/ mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 22, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2018 neco jsem naklikal a neco dostal:) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.