Maram45 Odesláno Říjen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2018 Zdravím, Vážně přemýšlím o prodeji mnou vyrobené busty clickera z keramické hlíny. Poctivá ruční práce, vlastní sculpt, žádný 3D tisk. Taktéž vlastní ruční malba, což z něj dělá světově jediný originální kus. Výška včetně podstavce cca 15,5 cm. Představa o ceně je 6500 Kč. - Snížena na 5000 Kč Potřeba osobního předání Kladno / Praha. Našel by se zde nějaký zájemce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Rozhodl jsem se přehodnotit cenu. Sice si nemyslím, že bych napoprvé přestřelil, ale jsem ochotný více brát v potaz situaci, jaká mezi českými sběrateli panuje. Zejména bych ale rád připomenul všem případným zájemcům, že je slušnost v rozhovoru regulérně pokračovat, nebo jej formálně ukončit, když už jej začnete, ne jen tak utnout a přestat komunikovat perrek reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 25, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2018 Ahoj, ještě je stále na prodej? (tentýž dotaz pro TLoU dioramu ze sousedního tématu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Listopad 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2018 Zdravím drak3go! Ano, zatím jsou oba volné, původní zájemce přestal komunikovat. Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2018 Dobře, zkusím to nabídnout pár známým sběratelům, jestli by někdo z nich neprojevil zájem. Zpětně si procházím tvá témata, kde obě díla vznikala a kde jsi s každým tvým příspěvkem sklízel od konkrétního jedince slova obdivu a zároveň neskrývaný a utvrzující zájem o koupi. Jak teda vidím, pouze falešný a nakonec se opět ukázal být jen tlučhubou. Na druhou stranu za to sklidil docela dost lajků. Jak typické pro některé zde. Dám ti vědět, když bych někoho měl. Maram45, Martinoslav a liborpoulik reagoval na 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Listopad 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2018 Díky drak3go, to jste hodný. Budu rád, když se jich nějaký fanoušek série ujme Ale když by se tak nestalo, už by mi to ani tak nevadilo. Vánoce jsem nakonec vyřešil jinak, byť původní plány tím samozřejmě byly narušeny. A na "držku" vyšklebenou na poličce jsem si už taky zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Leden 6, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2019 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 8, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Stale aktualni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2019 Úplně bych zapomněl, už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts