knedlik22 Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Ahoj všem proč nejde s cz titulky na na xbox360 to šlo a na one ne jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Ahoj, jde, sám jsem všechny díly s českými titulky na Xbox One dohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majoo200 Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Ahoj spenate :-) Dohral si i jednicku ? Protoze jsem dostal ke 4ce kody na vsechny dily (1,2,3,judgement) a zatim jsem zkusil jen jednicku a v cestine ji nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Všechny jsem dohrál: měl jsem je taktéž z kolekce kódů, v češtině byly všechny díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majoo200 Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Sakra jak je to mozne nemenil si neco v nastaveni? Protoze jsem to kvuli toho smazal chtel jsem si to uzit jak na x360 v cestine a ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Vůbec jsem nic neměnil: jazyk konzole jsem měl anglický, "locale" nastavené na Czech Republic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Listopad 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 To mám a nejde to a na x360to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 Ja to teda na xo mam taky jen v aj. Ikdyz na 360 jsem to mel v cz. Nepletes si to treba spenate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 Jsem si téměř naprosto jistý, že nepletu. Nevzpomenu si přesně, jestli to měly všechny díly, ale jsem si na 95% jistý, že minimálně druhý a třetí díl je měly (pamatuju si, jak jsem se občas pozastavoval nad překlady některých slov). To samé potvrzuje i někdo jiný v jiném tématu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 Právě jsem dvojku a trojku zkusil a češtinu nemají. Senomet mám normálně v angličtině, lokaci czech republic. Dvojku a trojku mám stáhlou formou kódů z balení čtverky. Jedničku ve verzi ultimate jsem dostal v bundlu a češtinu také neobsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Zahadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Já to kdysi hrál na X one digi z kódů a v češtině to bylo,na 100% . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Tak to bych sa rád nechal poučit jak to tedy udělat Jak dojedu dom udělám printscreen televize mobilem majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Nasadili jste mi brouka do hlavy, taky mám GoW4 na disku a k tomu 1-3 dil jako kód, asi to zkusím hodit do Xboxu jestli tam CZ je nebo ne. Vím určitě že když jsem je hrál na Xboxu 360 tak v češtině nějaké díly byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Takže asi tak a gow 4 mám z ofic cz distribuce. majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 No nejde to je to divný nevím proč to xone nepodporuje a x360jo asi jim zavolám na podporu do Microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Já vím že to nejde jenom pro ty nevěřící tomáše tu jsem udělal printsreen tv Každopádně ale pokud něco zjistíš, daj prosím tě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Listopad 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2018 Na podpoře mi nic neporadili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majoo200 Odesláno Listopad 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2018 Hosi kdyby jste na nekdo neco prisli hned dejte info uz jsem zoufaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 No on muze byt problem v tom, ze na disku byly hry v CZ, ale na store v CZ nejsou... Ona totiz zpetna kompatibilita (bohuzel) funguje tak, ze vlozeny disk (i v CZ) slouzi pouze jako overeni, ze hru vlastnis... ale cela hra se v upravene (kompatibilni) verzi pro XONE stahuje z netu... Mozna v tom je zakopany pes Tak jsem jeste vecer stahl znovu 1 / 2 / 3 a ani jedno pro me nema CZ titulky (resp. nekde nikde vybrat jazyk) - pokud to neni udelano tak stupidne jako treba Super Lucky's... ze je prvni menu ENG a az se zacne a dostane do hry tak je moznost zmenit jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Červenec 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2019 Tak update! I ty digitalni verze her (od GOW 4) MAJI CESTINU! Ale je nutne hru stahnout na X360... tam to v CZ je (z i cloudu) Takze je problem v tom, ze upravene verze na XONE maji vlastni cloud bez CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Červenec 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2019 to je na prd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Doplnim prispevek. Mam aktivovane GOW 1-3 a J od GOW 4. Na XONE jsou po stazeni vsechny ENG Na X360 jsou po stazeni v CZ: GOW 2 GOW J 1cka i 3ka jsou ENG. Muze nekdo potvrdit lokalizaci "placek"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
knedlik22
Ahoj všem proč nejde s cz titulky na na xbox360 to šlo a na one ne jak to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.