NobodyAnswers Odesláno Listopad 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 Byla oznámená sběratelka Metra, která je dostupná pouze přes obchod vývojářů. Lze objednat buď samotnou (150 eur - 3960 kč) anebo vč. Aurora edice hry (245 eur 6470 kč) pro všechny platformy. Prasečina dle mě je poštovné, které k nám vychází 45 eur (1190 kč) při obou možnostech. Za tu cenu je: soška (26 cm, resin), psí známka, nášivky, pohlednice, exkluzivní balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 na tom obrazku to vypada celkem lacine ta soska. typek v oblecku jesto ok, ale ten emzak nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 IGN jiz dostali sberatelku, kterou je stale možné objednat https://youtube.com/watch?v=ZtzUzHH0mdw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Unboxing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 No jako 300 ecek s dopravou... nerikam, ze je sberatelka oskliva, to rozhodne neni, ale ze bych ji tak nutne potreboval, to teda taky ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 A když budete jeden z 9 šťastlivců, tak můžete získat Artyom edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 Prvni hodina a ctvrt za mnou a za me zatim velke zklamani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 Panove, ja jsem opravdu zvedavej na ty zitrejsi reakce hracu... ja jsem z toho fskt spatnej... to je tak spatny az se mi chce brecet. Spatny ovladani, pribeh je jedno velky klise, chyby ve hre, němá hlavni postava, nelogicnosti... Tohle mi na policku nesmi A to jsem se tesil fakt jak maly dite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 mozna tenhle rok bude lepsi nevej farcry? levnejsi urcite... recky na netu kolem 80% nic co bych musel hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 FC vypada zatim dobre. Pokud te bavila petka, tak te bude bavit i tohle Takovy vetsi DLCcko k petce, ale fakt povedeny Tady treba recenze, ktera vystihuje nektere me pocity a zkusenosti: https://mashable.com/article/metro-exodus-review/?europe=true#BMyjU2iPFiqk Uprimne, jeste tu koupi hry zvazte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Pánové, fail jak prasa. V aurora edici na ps4 je místo season passu dvakrát kod na tema. Jako letáček je potištěný jako season pass, ale kod je na téma. Co jsem v rychlosti četl, potkalo to více lidí a někteří zase mají v day one edici místo tematu season pass... Volal jsem do xzone a prý to řeší s distributorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 15, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 A to nejhorsi teprve prijde az tu hru spustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Mam za sebou cca dve hodky a taky uplne neskacu radosti, zatim teda lehoucke zklamani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 15, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 @Marr: Pro me bylo v ty prvni hodine wtf momentu vic nez jsem byl ochoten prekousnout... jeste tomu dam sanci, ale zklamani uz zrejme jen tak nevyprcha. Mimochodem, doporucuju tu recenzi, kterou jsem daval o par prispevku vyse, ta je vicemene presna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 Recenze presne vystihujici hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 Já si včera vyzvedl svou Auroru, čímž jsem trochu vyklidil svůj účet na sběratelky. Ale zatím jsem neotevřel, pořád přemýšlím, jestli ji nevrátit a neodložit ty peníze na TLOU II sběratelku. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 Udelej to, ver mi... podivej se na tu recenzi, je naprosto presna. Ja svou objednavku Aurora edice zrusil. Vic zklamanej jsem ze hry dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 Ale zase z metra nedělejte nějaký krakdown3. Ano, hra má svoje mušky, vadí mi třeba mlčenlivý arťom, ale jinak se skvělě bavím. Pocit ze střelby, syrová atmosféra, skvělá hratelnost, modifikace a čištění zbraní, výborná grafika, prostě vše mi sedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 No nemluvnej Artom me stve uplne nejvic, hrozne tu ubira na uveritelnosti. Jsem cca v pulce hry a uz ted muzu s vortexackou recenzi maximalne souhlasit, uplne presne vystihuje me pocity... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 Takovejch hejtkomů tady to snad koupim a zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2019 To udelej, dobre investovany penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2019 Tak v noci jsem to dohral a byt konec uz byl lepsi, porad zustava pachut, ze semi open world byl krokem vedle. Krom toho x dalsich chyb a problemu (nemej Artjom, AI, nevyrazna hudba, graficky chyby,...). I presto jsem se slusne bavil, 7/10 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2019 Ja pockam na par patchu a pak tomu dam jeste sanci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2019 Bojim se, ze patche nektery veci proste nespravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.