Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Moderators
Odesláno

Radku co se pořád oháníš tou IP adresou? Jsme v 21. století (welcome all nigga's) a změnit si IP adresu nějakým anonymizérem, požádaním ISP, restartem routeru apod. je dnes úkol hoden dokonce i druhému stupni základní školy.

Ať jsi pepa anebo zrovna karel, pod stejnými adresami si tu zřizuješ duplicitní účty, těch indícií co k tobě vedou je taková spousta, že si snad musíš o zdejší komunitě myslet, že je demen[t]ní a ten zápach nepoznají na sto honů. Vůbec nechápu koho tu chceš oblbovat a vrchol drzosti je pouštět se do křížku s adminem/modem, kterej jasně vidí odkud máš přístupy a ty mu stejně budeš tvrdit, že země je hranatá.

Píšeš stejně, mluvíš stejně, sháníš se a nabízíš stejné věci, připojuješ se ve stejné časy a nic z toho nesmaže to, že sem příjdeš jednou jako pepa a podruhé jako karel. Pochop, že se nezměníš a že jsi profláknutý natolik, že tě vycítí už i na půl zdechlý ohař.

Odesláno

Radku, ty zasranej č ů r á k u, kdy konečně pochopíš, že vůbec nerozumíš tomu, jak funguje Internet? Když napíšeš jeden příspěvek přes proxy, dobrý, stejně dojdu k tomu, že to jsi ty. Ale když jsi takový d e b i l a napíšeš další příspěvek bez proxy z naprosto stejné adresy jako je Gento (za tím nickem se schovává nějaká zasraná černá opice, alespoň to jsem tu slyšel.. :roll:), tak se na mě nezlob, ale seš fakt vylízanej, možná víc jak miska mého kocoura, když týden nežral .. :)

Odesláno
Radku, ty zasranej č ů r á k u, kdy konečně pochopíš, že vůbec nerozumíš tomu, jak funguje Internet? Když napíšeš jeden příspěvek přes proxy, dobrý, stejně dojdu k tomu, že to jsi ty. Ale když jsi takový d e b i l a napíšeš další příspěvek bez proxy z naprosto stejné adresy jako je Gento (za tím nickem se schovává nějaká zasraná černá opice, alespoň to jsem tu slyšel.. :roll:), tak se na mě nezlob, ale seš fakt vylízanej, možná víc jak miska mého kocoura, když týden nežral .. :)

Strašně moc jsem se těšil na tvou reakci, nezklamal jsi :cheesygrin:

Odesláno

Ahoj dokázal by mi někdo poradit? Pravděpodobně mi byl odcizen účet (nikým tady z fóra), jen by se chtěl zeptat na koho se obrátit a co vše mít doložené pro reaktivaci primárního účtu? Byl to obchodovatelný účet a na internetu byl deaktivován 25.11. tedy musel bych na další deaktivaci čekat do 25.5. abych si ho dokázal vrátit sám. Obrátil jsem se tedy na US sony chat support a tam mi nebyli schopni vůbec pomoct s reaktivací, jediné co dokázali bylo resetovat password, ale to mi s primárním účtem nepomohlo jen sem se dostal ke svému účtu, alespoň jako sekundárnímu. Nicméně bych nějak rád dostal primární účet zpět dříve než 25.5., sekundární mi je celkem k ničemu, jediné co tak mě alespoň nepřipravil o ty hry kompletně.

Díky moc za každou radu

Odesláno
Ahoj dokázal by mi někdo poradit? Pravděpodobně mi byl odcizen účet (nikým tady z fóra), jen by se chtěl zeptat na koho se obrátit a co vše mít doložené pro reaktivaci primárního účtu? Byl to obchodovatelný účet a na internetu byl deaktivován 25.11. tedy musel bych na další deaktivaci čekat do 25.5. abych si ho dokázal vrátit sám. Obrátil jsem se tedy na US sony chat support a tam mi nebyli schopni vůbec pomoct s reaktivací, jediné co dokázali bylo resetovat password, ale to mi s primárním účtem nepomohlo jen sem se dostal ke svému účtu, alespoň jako sekundárnímu. Nicméně bych nějak rád dostal primární účet zpět dříve než 25.5., sekundární mi je celkem k ničemu, jediné co tak mě alespoň nepřipravil o ty hry kompletně.

Díky moc za každou radu

Taky už se mi to stalo a bohužel nevyřešil. Doporučuju pro příště jak koupíš novou hru (primární slot) ihned deaktivovat na webu a znova aktivovat na ps4. Tím máš na půl roku zaručené bezpečí a sec. slot opravdu prodávat ověřením lidem a ještě se domluvit jak bude prodávat dál aby tě informoval...

Odesláno

Díky moc za každou radu

Se ani nedivím US podpory že ti to nevyřešily,typický amík účty nepřeprodává jako my,koupí si hru v akci,dohrajou,smažou.Pak odpadá problém co nastal tobě(a nejsi sám).Vidím to tak,že první majitel(zakladatel) si po nějaké době řekl,prodám ho ještě jednou,stejně mě nedohledají(pokud byl prodán účet x krát má pravdu).Ty nemáš jinou možnost než čekat,nebo ho střelit jako sekundár.Je zde velké riziko,že za půl roku ho zase před tebou deaktivuje a hned prodá.

Odesláno
Ono je to ve své podstatě asi jedno hry jsem všechny dohrál a za ty peníze co jsem koupil to ani nějak nevadí, jen jsem myslel kdyby to nějak šlo, že bych si je třeba projel znovu. Heslo k účtu i mailu jsem změnil takže 25.5. si to asi budu muset resetovat a do té doby čekat, když nejsou ochotni pomoci :/

Jestli nejsi zakladatel účtu,tak ti tvoje opatření nepomůže.Neznáš totiž odpověď při zapomenutí hesla k emailu.A taková ♥♥♥♥♥ní otázečka je základem celého účtu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu