Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prosím o radu týkající se tady těch slotů. Zběžně jsem fórum procházel, ale příliš jsem to nepochopil a tak potřebuju poradit.

Hodlám koupit PS4, účet mám již z dřívějška. V případě, že koupím PS4 od jiného člověka, na kterém on má účet se staženými hrami, jakým způsobem já budu moci hrát tyto hry přes svůj účet + budou se i trofeje připisovat na mém účtu? Zkrátka konzole bude jedna, u mě doma, a dva účty, jeden koupenej s hrami, druhej můj. Logicky chci chrát přes můj účet. Díky za odpověď každopádně.

Odesláno (upraveno)

Nikdy jsem nic podobného nedělal ani neřešil, takže se zeptám jak pitomec znova - koupím od něj konzoli i s účtem, doma se přihlásím teda s údaji, co on mi dá, nebo respektive ten účet tam bude asi přihlášenej, a tento účet pak nastavím jako primární.

Potom se z tohoto účtu odhlásím, vytvořím novej účet pro moje údaje, přihlásím se ke svýmu účtu a v seznamu her jako budou kromě mých (zakoupená FIFA a TLOU) svítit a být přichystané ke hraní i všechny hry z toho jeho účtu jo? A budu je moci hrát online, trofeje se budou připisovat k mýmu účtu.

A potom, až hry z toho primárního účtu dohraju a budu se ho chtít navždy zbavit, stačí tento účet smazat, nastavit jako primární ten můj vlastní a už si můžu jet dál po svým písečku. Chápu to celý dobře, nebo je v tom ještě nějakej fígl?

Upraveno uživatelem drak3go
Příspěvek nad tvým se necituje

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu