wopiczak Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 koupim secundar na ride , je ted v akci na us store za deset dolacu https://store.playstation.com/#!/en-us/games/ride/cid=UP0700-CUSA02351_00-RIDEFULLGAME0000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) kolik bys dal za secundar kdyz bych to zalozil a nechal si primar Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) Cus mam tu navic psn ucet s hrama FIFA 15, NHL 15, NBA LIVE 15 mam k nemu email i heslo, jedna se o primar, muj ucet (neni se ceho bat jsem zde overeny viz muj feedback) vyhrazuji si nechat sekondar. Nabidky do pm Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem perry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Prodám primární účet s Destiny:The Taking King Legendary Edition (hra+dva datadisky) + NFS:Rivals.Cena 550 Kč.Prodám sekundární účet s Bloodborne-Game of the Year Edition(+datadisk The Old Hunters).Cena 300 Kč. -aktuální,úprava cen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Nema nekdo primar na NFS 2015? Kdyztak PM. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Zdravím, prosím o radu týkající se tady těch slotů. Zběžně jsem fórum procházel, ale příliš jsem to nepochopil a tak potřebuju poradit. Hodlám koupit PS4, účet mám již z dřívějška. V případě, že koupím PS4 od jiného člověka, na kterém on má účet se staženými hrami, jakým způsobem já budu moci hrát tyto hry přes svůj účet + budou se i trofeje připisovat na mém účtu? Zkrátka konzole bude jedna, u mě doma, a dva účty, jeden koupenej s hrami, druhej můj. Logicky chci chrát přes můj účet. Díky za odpověď každopádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Účet bývalého majitele nastavíš jako primární na tvé konzoli pak budeš moci hrát přes svůj účet jeho hry - trofeje samozřejmě půjdou také na tvůj profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 (upraveno) Nikdy jsem nic podobného nedělal ani neřešil, takže se zeptám jak pitomec znova - koupím od něj konzoli i s účtem, doma se přihlásím teda s údaji, co on mi dá, nebo respektive ten účet tam bude asi přihlášenej, a tento účet pak nastavím jako primární. Potom se z tohoto účtu odhlásím, vytvořím novej účet pro moje údaje, přihlásím se ke svýmu účtu a v seznamu her jako budou kromě mých (zakoupená FIFA a TLOU) svítit a být přichystané ke hraní i všechny hry z toho jeho účtu jo? A budu je moci hrát online, trofeje se budou připisovat k mýmu účtu. A potom, až hry z toho primárního účtu dohraju a budu se ho chtít navždy zbavit, stačí tento účet smazat, nastavit jako primární ten můj vlastní a už si můžu jet dál po svým písečku. Chápu to celý dobře, nebo je v tom ještě nějakej fígl? Upraveno Březen 22, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Online budeš moct hrát jen s PS+ bez něj funguje jen pár free onlinovek. Jinak jako primární nastavíš oba dva s tím rozdílem, že hrát budeš samozřejmě na svém. Jinak předchozí příspěvky se necitují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Prodam Primar Beyond Two Souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Dobře, ale to na jedné konzoli nastavím 2 primární účty? Že potřebuji PS+ na ,,svém" účtu, to samozřejmě chápu. Já se tomu tak divím, protože mi to přijde na hlavu postavený, copak to může koupit jeden člověk, dát údaje k účtu sedmi dalším a ti to můžou přes své účty hrát? Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Ne každý účet můžeš nastavit jako primární POUZE na jedné konzoli. Tzn. že můžeš mít oba aktivní jako primární. Další bude mít jen sekundární účet kde pak už musíš hrát jen na tom účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Aha, už chápu. Na své jedné konzoli se můžu přihlásit a používat dva účty, z nichž oba budou primární. Hrát budu přes svůj, ale ,,uvidím" i ten druhej. Jasný, chápu, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Jen pro doplnění: v každé konzoli můžeš mít až 16 účtů. Z toho klidně může být všech 16 primárních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 (upraveno) primar Project Cars - prodano Upraveno Březen 27, 2016 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Prodam/vymenim Rainbow Six Siege secundar (US)-450kc NFS Rivals primar (US)-150kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Prodám primár na The Division Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Koupim secundar na trackmani, na us store za 40dolacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Prodám primar učet na battlefield 4 za 200kč kdo má zájem pište PM dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Prodám komplet NFS 2015 (primár + sekundár) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zorotl Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 (upraveno) Shanim primarni nebo sekundární sloty na hry: Project cars, Sniper elite 3, Far Cry primal, Call of duty Adwanced a Ghost, WRC 5, CoD Black ops 3. diky za pm Upraveno Březen 25, 2016 uživatelem zorotl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 (upraveno) Koupim primar Bloodborne jenom dlc The Old Hunters Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem david7090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 (upraveno) Prodám: Destiny:The Taking King Legendary Edition+NFS:Rivals - Primár 600,-,sekundár 400,- ,celý účet 850,- Bloodborne-Game of the Year Edition(+datadisk The Old Hunters) - Primár prodán , sekundár 300,- Jsem zakladatelem obou účtů. Upraveno Duben 3, 2016 uživatelem duha.85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandys87 Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 (upraveno) Koupil bych primár Bloodborne-Game of the Year Edition(+datadisk The Old Hunteters), jesli je stále volný, napiš PM Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zorotl Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 (upraveno) Prodám sekundár Dying light a primár The Evil within Upraveno Duben 3, 2016 uživatelem zorotl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.