kingcz Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Ma nekdo zajem na secundar TitanFall 2 a BF1? Asi skocim na tu slevu z Blackfriday. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Prodám 2 kompletní účty(primár+sekundár) mnou vytvořené. 1:Battlefield 4 Premium, Raymen Legends, Outlast+ Whistleblower,Metro Redux, Wolfenstein-The new order+The old blood: CENA 800 Kč 2:Battlefield:Hardline: CENA 200 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Sel by nekdo spolecne do Abzu ? Je to ted ve sleve za 270, bral bych primar a sekundar bych nechal za 100. EDIT: Prodano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Mám tu k prodeji 1 primární a 1 secundární slot, preferuji ověřené uživatele s kladným hodnocením: FIFA 16 CZ - 200 Kč (Primár) Headmaster VR - 200 kč (secundár) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Prodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sussudio Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 prodám sekundární slot rise of tomb.. kupoval jsem já, takže garantuji doživotní funkčnost.. 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Koupím secundar na Rise of the Tomb Raider, který je ted v akci na Storu za 899,- jen od ověřených lidi cena 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 V 1. 12. 2016 at 7:57, Dweightee888 napsal: Prodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Prodám primární a sekundární účet z tom clancys rainbow six siege a dirt rally a moto gp 14 compact, prodam nebo vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Koupim primarni ucet na hru INSIDE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuFF_11 Odesláno Prosinec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Mám digitální kód na nejnovějšího HITMAN,můžeš stáhnout přímo na svůj účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 Ahoj, měl bych zájem o sloty na hry Wolfenstein New Order + Old Blood, Outlast + Whistleblower, Mad Max, Until Dawn a inFamous Second Son. Ideálně primární, ale budu rád, když mi pošlete nabídku i na sekundární a třeba se domluvíme. Nemám problém peníze poslat předem, pokud má uživatel kladný (a s dostatkem hodnocení) iTrader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 čau mám tu tři primální účty- evil within, mortal combat xl a Wolfenstein old blood. Neprodávám jen vyměním za jiný účet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 Někdo na společnou koupi Dishonored2? Dnes v akci za 1049,- stačí mi i sekundár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 prodám primární slot na division gold edici (season pass) (prodáno) primární účet uncharted4 (cz) (prodáno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Momentálně je v akci Battl1 za 1200Kč. Budu ho kupovat tudíž pokud by měl někdo zájem o sekundární slot tak budu prodávat dejme tomu za 400kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 zdar , ve slevě je DOOM za 729,- šel by do toho někdo? (jen prověření uživatelé) stačil by mě secundární za 300,- hra zakoupena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie87 Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 čau mam navíc swkundar na battle 1 @ ještě zvazuji 7days to die a pak taky zaklínače 3 + nevím tak se třeba někdo ozvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 Pojďte se někdo složit na battla je v akci, tak kdo to chce zkusit tak jako já, tak ať se ozve ;) ještě dnes nejlépe, klidně to koupím a založím účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 Koupím sekundární účet z fifa 17 nebo nhl 17 na ps4 dík za nabídky nebo koupim a prodam sekundarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Ahoj Mám na prodej dva účty. Prodávám je komplet, žádné sekundární sloty apod. Založil jsem je jen na zahrání a následný prodej. Oba jsem měl v PS4 pouze já. Co si s účtem uděláš, je pak jen tvá věc, já je mám v konzoli smazané. první účet obsahuje oba datadisky k zaklínači - Srdce z kamene, O víně a krvi + Battlfield Hardline, Battlfield 4, Outlast, Resident Evil Revelations 2 Deluxe - cena 999,- Kč PRODÁNO druhý účet je Need for Speed - cena 370,- Kč PRODÁNO Není problém obchodovat po domluvě přes aukro (mám dlouholetý 100% účet), nebo nedávno založený a taktéž 100% účet mám na gamebazaru. Domluvit se můžeme i na fyzickém disku Zaklínače 3 (komplet balení) za cenu 550,-Kč. Kdyby někdo chtěl náhodou všechno najednou, tak se můžeme domluvit i na nějaké korekci ceny. PRODÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Prodam sekundar Rainbow Six siege (US)-120 primar Just Cause 3- 300-PRODANO primar Battlefield 4 se vsema DLC -250 primar Lords of the fallen(us) -100 Plants vs zombies -cely ucet 100 Pripadne bych i za neco vymenil co me zaujme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutti Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 V 12/09/2016 at 16:39, 0123789456 napsal: Momentálně je v akci Battl1 za 1200Kč. Budu ho kupovat tudíž pokud by měl někdo zájem o sekundární slot tak budu prodávat dejme tomu za 400kč. Cauves...je jeste k mani ten sekundar? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie87 Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 cus tak je k mani: batlefild one \ sekundar 600 uncharted 4 \ sekundar 450 Oba ucty jsou zvlast, a jsem první primář majitel,... Ceny a návrhy do pm, jinac sháním zaklínače 3,fallout 4 s nakym dlc, a until down , nebo se nak složit na re 7, ci nhl nebo fifu 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PmP Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Ne sel by nekdo do The Last Guardian? Napis do PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.