Moderators SAIXX Odesláno Sobota ve 14:00 Moderators Nahlásit Share Odesláno Sobota ve 14:00 před 48 minutami, craig27 napsal: Nějak jsem se v té minulé zdlouhavé konverzaci ztrácel, jen jsem tam zahlédl jeho jmeno. Je sice hezké, že účet odstavíš, ale peníze a funkční účet mi nikdo asi nevrátí... Jasně, to chápu, tohle nikdy nikoho nepotěší ale aspoň se zamezí dalšímu okrádání. Smutné je že většina z nás si tu věří že bude vše v pořádku a pak se stane tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Sobota ve 14:52 Nahlásit Share Odesláno Sobota ve 14:52 Tak ať ho admin zabanuje a nedělá nám tady peklo podvodníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Neděle ve 09:41 Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 09:41 Predám Astro Bot cz PS5 sekundár Cena: 500Kč / 20€ Zápujčka: 250Kč / 10€ na 10 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrkoslav Odesláno Pondělí ve 17:06 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 17:06 V 15. 2. 2025 at 12:21, craig27 napsal: Zdravím kluci, nedoporučuju obchodovat s uživatelem Vojta22, jehož jméno tady už v minulosti padlo, kvůli obchodování. Vzal jsem od něho účet FC 25, který už dlouhodobě nefunguje, psal jsem o nápravu, případně vrácení peněz, bohužel uživatel nekomunikuje. Myslel jsem, že jsme tady všichni po těch x letech na férové vlně a dá se na všem domluvit ... EDIT: @SAIXX proto jsem to tu o něm psal a účet má pozastavený, pokud dál dělá neplechu a neřeší to tak stačí napsat a účet odstavíme Ahooj, koukám že nejsme jediní koho Vojta podvedl. Nic špatného lidem nepřeju ale doufám že tady těm ojebávačům se to někdy v budoucnu vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Úterý ve 08:03 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 08:03 mám takový divný dojem že s tím Vojtou byly tady taky problémy s podvody před pár lety pokud si vzpomínám tak patří mezi ty oblíbené tmavší barvy-někdo měl i vypátrat kde bydlí či pracuje ...pak když lidičky mu ty podvody připomínali-hodně se to tu řešilo- a nikdo s ním nic nechtěl mít tak zmizel a teď udeřil znova... Kinimod84 a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 08:24 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 08:24 nevím zda je to ten samej. tady bylo za ty léta více osob co dělali problémy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Úterý ve 09:23 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 09:23 Tak jsem trochu rozhodil sítě a dal to na kriminálku, je dobré mít občas na těchto místech konexe, ikdyž jde o "pár" korun. Podle čísla účtu zjistí majitele, adresu apod. Potom už to půjde ráz na ráz...předvolání k přestupkovému řízení a pokud bude více podvedenych, bude mít dotyčný co vysvětlovat. A jestli mu těch pár stováčů stojí v budoucnu za záznam v rejstříku, to už je na něm ... Třeba peníze dotyčným vrátí a tady na fóru už se neukáže, protože takový případi tady nemají co dělat .... liborpoulik, petrhopa, mirai_trunks a 2 others reagoval na 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Úterý ve 17:03 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 17:03 před 7 hodinami, craig27 napsal: Tak jsem trochu rozhodil sítě a dal to na kriminálku, je dobré mít občas na těchto místech konexe, ikdyž jde o "pár" korun. Podle čísla účtu zjistí majitele, adresu apod. Potom už to půjde ráz na ráz...předvolání k přestupkovému řízení a pokud bude více podvedenych, bude mít dotyčný co vysvětlovat. A jestli mu těch pár stováčů stojí v budoucnu za záznam v rejstříku, to už je na něm ... Třeba peníze dotyčným vrátí a tady na fóru už se neukáže, protože takový případi tady nemají co dělat .... Pravdepodobne nepoznáš kauzu Hřebičík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Úterý ve 18:35 Moderators Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 18:35 @craig27 Minimálně tady se už neukáže, byl už vyhozen. Každopádně info super a díky za něj, pár dní ho tu nechám pro ostatní ale pak to ,,pročistím" ať se tu primárně řeší jen to od čeho vlákno je Tango23, Vrkoslav, mirai_trunks a 1 other reagoval na 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 21 hodinami primar Rush Rally Origins + Deus Ex: Mankind Divided - Digital Deluxe Edition cena 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 15 hodinami V 18. 2. 2025 at 9:03, okajos napsal: mám takový divný dojem že s tím Vojtou byly tady taky problémy s podvody před pár lety pokud si vzpomínám tak patří mezi ty oblíbené tmavší barvy-někdo měl i vypátrat kde bydlí či pracuje ...pak když lidičky mu ty podvody připomínali-hodně se to tu řešilo- a nikdo s ním nic nechtěl mít tak zmizel a teď udeřil znova... Je to přesně tak... Je to ta cigna radek co tu před roky ojebal lidi nechal si posílat peníze na tipač atd. a pak si udělal profil vojta. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 2 hodinami sekundár Sniper Elite:Resistance (PS5) cena 500,- primár Mafia:Trilogy-všechny tři díly v češtině 1 a2 cz dabing...cena 200,- primár 7 Days to Die-Console Edition (PS5) cena 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.