Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Obchodování s ÚČTY/SLOTY her (primární/sekundární)

nepster

Recommended Posts

• Moderators
před 48 minutami, craig27 napsal:

Nějak jsem se v té minulé zdlouhavé  konverzaci ztrácel, jen jsem tam zahlédl jeho jmeno. Je sice hezké, že účet odstavíš, ale peníze a funkční účet mi nikdo asi nevrátí...

Jasně, to chápu, tohle nikdy nikoho nepotěší ale aspoň se zamezí dalšímu okrádání. Smutné je že většina z nás si tu věří že bude vše v pořádku a pak se stane tohle 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 2. 2025 at 12:21, craig27 napsal:

Zdravím kluci, nedoporučuju obchodovat s uživatelem Vojta22, jehož jméno tady už v minulosti padlo, kvůli obchodování. Vzal jsem od něho účet FC 25, který už dlouhodobě nefunguje, psal jsem o nápravu, případně vrácení peněz, bohužel uživatel nekomunikuje. Myslel jsem, že jsme tady všichni po těch x letech na férové vlně a dá se na všem domluvit ...

EDIT: @SAIXX proto jsem to tu o něm psal a účet má pozastavený, pokud dál dělá neplechu a neřeší to tak stačí napsat a účet odstavíme 🙂

Ahooj, koukám že nejsme jediní koho Vojta podvedl. Nic špatného lidem nepřeju ale doufám že tady těm ojebávačům se to někdy v budoucnu vrátí.

Odkaz ke komentáři

mám takový divný dojem že s tím Vojtou byly tady taky problémy s podvody před pár lety pokud si vzpomínám tak patří mezi ty oblíbené tmavší barvy-někdo měl i vypátrat kde bydlí či pracuje ...pak když lidičky mu ty podvody připomínali-hodně se to tu řešilo- a nikdo s ním nic nechtěl mít tak zmizel a teď udeřil znova...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem trochu rozhodil sítě a dal to na kriminálku, je dobré mít občas na těchto místech konexe, ikdyž jde o "pár" korun. Podle čísla účtu zjistí majitele, adresu apod. Potom už to půjde ráz na ráz...předvolání k přestupkovému řízení a pokud bude více podvedenych, bude mít dotyčný co vysvětlovat. A jestli mu těch pár stováčů stojí v budoucnu za záznam v rejstříku, to už je na něm ... Třeba peníze dotyčným vrátí a tady na fóru už se neukáže, protože takový případi tady nemají co dělat ....

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, craig27 napsal:

Tak jsem trochu rozhodil sítě a dal to na kriminálku, je dobré mít občas na těchto místech konexe, ikdyž jde o "pár" korun. Podle čísla účtu zjistí majitele, adresu apod. Potom už to půjde ráz na ráz...předvolání k přestupkovému řízení a pokud bude více podvedenych, bude mít dotyčný co vysvětlovat. A jestli mu těch pár stováčů stojí v budoucnu za záznam v rejstříku, to už je na něm ... Třeba peníze dotyčným vrátí a tady na fóru už se neukáže, protože takový případi tady nemají co dělat ....

Pravdepodobne nepoznáš kauzu Hřebičík 🙃

Odkaz ke komentáři

• Moderators

@craig27 Minimálně tady se už neukáže, byl už vyhozen.

Každopádně info super a díky za něj, pár dní ho tu nechám pro ostatní ale pak to ,,pročistím" ať se tu primárně řeší jen to od čeho vlákno je 🙂

Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2025 at 9:03, okajos napsal:

mám takový divný dojem že s tím Vojtou byly tady taky problémy s podvody před pár lety pokud si vzpomínám tak patří mezi ty oblíbené tmavší barvy-někdo měl i vypátrat kde bydlí či pracuje ...pak když lidičky mu ty podvody připomínali-hodně se to tu řešilo- a nikdo s ním nic nechtěl mít tak zmizel a teď udeřil znova...

Je to přesně tak... Je to ta cigna radek co tu před roky ojebal lidi nechal si posílat peníze na tipač atd. a pak si udělal profil vojta. 😉

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu