Primal Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Koupím primární učet na minecraft nabídněte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 koupim sec. far cry 4 piste pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Prodám far cry 4 US včetně datadisku Valey of the Yetis. Uz me to omrzelo, neprodal jsem zatim ani prim ani sec. Idealne mozna bych to prodal vse vcetne emailu (zalozil jsem extra email + PSN ucet s tim, ze to case prodam cele). Nabidnete cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Nenabidnu, ty jsi řekni ;) zájem mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Kdyby byl cz tak beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Prodám far cry 4 US včetně datadisku Valey of the Yetis. Uz me to omrzelo, neprodal jsem zatim ani prim ani sec. Idealne mozna bych to prodal vse vcetne emailu (zalozil jsem extra email + PSN ucet s tim, ze to case prodam cele). Nabidnete cenu. Ok tak pokud bych to měl ocenit já tak komplet prim a sec. = celé s emailem za 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Ok i když je to us účet je tam cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Ne je to US takže tam nejsou cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Koupim Mortal Combat X primarni a Battlefield Hardline primarni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honanek699 Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 (upraveno) Prodám Primáry - The Order 1886 - 400,- Sleva - Tomb Rider Definitive Edition cena - 170,- nebo třeba za něco vyměním... Pro místní zloděje, ať už pod jakoukoliv novou přezdívkou, údaje posílám po připsání platby takže mi ani nepište. Upraveno Duben 24, 2015 uživatelem honanek699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Prodám Prodám far cry 4 US včetně datadisku Valey of the Yetis. Primar i sec. Vse vcetne emailu (zalozil jsem extra email + PSN ucet s tim, ze to casem prodam cele) Cena 900 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Vymenis Marvel za krabicovku FF type 0 HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Ahoj koupím kompletní primární slot včetně secundáru Zombie Army Trilogy nebo vyměním za nabízené sloty.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Koupim primar na ac china Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 (upraveno) prodám sekundár AC China... 87kč // Prodáno primár ac china 173 kč / bude volný v příštím týdnu - takže kdo má co hrát a nevadí mu si chvilku počkat :) // Rezervováno Upraveno Duben 22, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Prodám primár na AC:China ,cena 170,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Prodam primarni slot s Fifou 15, Nhl 15 a Tomb Raiderem Definitive Edition. Cena 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Koupim driveclub se season passem primarni (od ověřených uživ.) Možná i Mortal X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Otazka lidem co si koupili secundary, funguji vam jeste nebo mate zamek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Samozřejmě že fungují, to se budeš ptát každou stránku? Už ti bylo několikrát odpovězeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Se sekundárama nikdo problém nebyl ,jediný co se stalo, tak že Sony zavedlo online ověřování u primárů jako je to na PS3, takže všechno "double-primáry" z ebaye přestaly fungovat. Jinak už mimo OT nešel by někdo do AC:Chronicles China? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 prosim smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Ja teda nevim, ale mám tu asi 4 deaktivované primáry a na všech jde normálně hrát a to i online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 (upraveno) A měl jsi je už deaktivováné před tím posledním FW 2.51? Mě tedy po aktualizaci na 2.51 přestaly fungovat. Ale pokud byly deaktivované už na to tom novém FW, tak by do další aktualizace FW mohli fungovat. Upraveno Duben 24, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 jj , měl jsem je deaktivované už před poslední aktualizací. Ten nejstarší je už asi půl roku deaktivovaný a vše pořád jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.