mikas_cze Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Tak mi z toho tedy vyplívá, že to ověřování dělá SONY pouze nějak náhodně a nepravidělně. Tudíž se to stále vyplatí zkoušet a doufat, že bude mít člověk štěstí a nějaký týden (měsíc) mu půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Prodám - sleva, níže už nepůjdu to už si to raději nechám :-) Prodám far cry 4 US včetně datadisku Valley of the Yetis. Primar i sec. Vse vcetne emailu (zalozil jsem extra email + PSN ucet s tim, at to prodam cele) Cena 850 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Tak mi z toho tedy vyplívá, že to ověřování dělá SONY pouze nějak náhodně a nepravidělně.Tudíž se to stále vyplatí zkoušet a doufat, že bude mít člověk štěstí a nějaký týden (měsíc) mu půjde. Nevím co jsem četl na fórech tak myslím, že problém je u těch účtů kdy někdo deaktivoval primár přes net a následně aktivoval stejný účet jako primár jinde - pak podle mě SONY když zjistí "dvojí" primár tak ten deaktivovaný zamkne. Údajně to dělá postupně - mi třeba ani aktualizace 2.5 a ni 2.51 zatím hru z ebaye nezablokovala, ale prý na každého dojde ...časem ... tak nevím ...rychle hraju ať to dohraju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Mam z Ebaye LBP 3 tak jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Koupím primární účet na Far Cry 4,shadow of mordor a nebo něco nového nabídky pište do PM. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Koupim Mortal Kombat X secundarni a Battlefield Hardline. Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 (upraveno) SEKUNDÃRY: Borderlands 450 ,- Upraveno Duben 26, 2015 uživatelem petiiik77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 (upraveno) Prodam secundarni sloty 1. Driveclub , 2 - Destiny + Assasins Creed Unite, 3 - Far cry 4, 4 - Call of Duty Advanced Warfare... Nabidnete ;) Upraveno Duben 25, 2015 uživatelem Tool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Far Cry bych chtěl ale primar a cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 (upraveno) Koupím primární slot Borderlands Upraveno Duben 26, 2015 uživatelem ryder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Zdarec dotaz, když si koupím sekundární slot na Diablo, které asi vyžaduje PS plus, můžu ho hrát, když mám PS plus zakoupeno jen na svém primárním osobním účtě? Nemusím snad na tom sekundárním kupovat taky PS plus. Jinak mám ještě us účet, takže jestli to dobře chápu, budu mít teď tři účty. Jdemi hlavně o tom ps plus. Jinak to Diablo chci jen na singelplayer. Mulťák hrát nebudu jestli to ps plus má na to nějaký vliv. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 jo pujde to, pokud mas na primaru plusko tak to plati pro vsechny ucty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 (upraveno) jo pujde to, pokud mas na primaru plusko tak to plati pro vsechny ucty Diky prave jsem se na ten se♥♥♥♥♥rni ucet prihlasil a u prezdivky znak pluska chybi tak snad to bude fungovat. Hru teprve stahuju. Jo a jako primar to snad mam. Mam hlavni cesky pak us a ted ten treti. Akde v nastaveni to je jestli to je primar. Diky Upraveno Duben 26, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 nekde v nastaveni tam bude active/deactive a kdyz das active tak ti to vypise jestli uz byl ucet aktivovany jako primar , nemam u sebe ps4 takze nemuzu presne rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Díky jo našel jsem to a mám to nastavené jako primár. Mě jen zarazilo, že u toho sekundárního účtu není ten znak ps plus. Ale zkusil jsem schválně na tom účtu zahrát multiplayer Killzone a šlo to, takže tam plusko musí být. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 jasne ze tam neni znak PS plus ten se zobrazuje jen pokud ten ucet ma aktivni plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 jinak pro info .. na fw 2.51 ... deaktivovat po netu ... po resetu konzole zamek ... takze v tom zadna konkretni logika asi nebude.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Prodam secundarni sloty celkem levně :) 1. Driveclub , 2 - Far cry 4, 3 - Call of Duty Advanced Warfare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Prodam secundarni sloty celkem levně :) 1. Driveclub , 2 - Far cry 4, 3 - Call of Duty Advanced Warfare... A konkretni ceny by nebyly? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 No napis co te zajima a pokecame o tom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Mne by zajimaly Driveclub a CoD AW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Uz jsem tu, no co bys rikal na 700 za obe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 (upraveno) Sleva na 700,- - PRODÃNO Upraveno Květen 25, 2015 uživatelem ecik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 (upraveno) vymenim sekundárni sloty na hry, kazda hra ma svuj vlastni ucet , alien isolation edit: vyměněno, dekuji nebo prodam, nabidky pm Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Prodám - sleva, níže už nepůjdu to už si to raději nechám :-) Prodám far cry 4 US včetně datadisku Valley of the Yetis. Primar i sec. Vse vcetne emailu (zalozil jsem extra email + PSN ucet s tim, at to prodam cele) Cena 850 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.