aaischa Odesláno Srpen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 (upraveno) Kupování slotů už neni co bejvávalo, mimo pskový exkluzivky přecházim na PC, kdo si první písne vyfásne grátis primární účet na kterém je Blue Estate + Infinity runner //udáno Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Koupím slot na Zaklínače 3 v češtině nebo Batman Arkham Knight(nejlépe už s DLC). Nabízet můžete primární i sekundární, rozhodl bych se pak v poměru ceny. Nabídky do PM, díky edit1: Zaklínač zakoupen Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem Mecone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Bral bych MGS Phantom Pain, klidně i sekundár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Prodam: primar FIFA 15 + NHL 15 - 500,- primar Trials Fusion - 200,- sekun. Until Dawn - 700,- sekun. Mad Max - 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Ahoj nabizim secundarni slot na novinku Zombie Vikings cena 150,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Ahoj, nemá někdo na prodej primár GTA V? Díky za nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 jen pro info, treba ten secundar muzu po dohrani odhlasit a prodat zase dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Ano přesně tak ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Prodam: primar FIFA 15 + NHL 15 - 450,- primar Trials Fusion - 150,- sekun. Journey - 80,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aukro Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Nema nekdo gta ? klidne se♥♥♥♥♥r.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 (upraveno) Prosím o radu. Jak je to s tím asia účtem? Nevím jestli jsem správně převedl na czk cenu mad maxe - vyšlo mi 293czk. Převáděl jsem indickou rupii. Zdá se mi hodně málo za novou hru. :) edit: tak nejspíš mám převádět Indonéskou rupii, že ano? Upraveno Září 3, 2015 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Tak to určitě ne:) Není to indická rupie ale indonézská a vychází tam na 57 dolarů. viz http://psn4.com/search/mad+max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 https://www.google.cz/search?q=++indonesian+rp+80900+to+czk&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=YjjoVdHhLYO6UY_WqaAO#q=809000+idr+to+czk (809 000 Indonesian rupiahs = 1 362.67385 Czech koruny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 a jeste dotaz :D, je to asi o tom jak si ti dva veri ze? kdyz maji heslo k uctu, muzou se navzajem odhlasit z primaru a secundaru a zmenit heslo? (z toho mam strach :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Prodám celý účet na elder scroll online: tamriel unlimted. Cena 600,- nebno možnost prodat na primár/sekundár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 (upraveno) Vymenim secundární sloty za secundární slot na Maxe - Me sloty obsahuji - Sleeping Dogs, Batman, The Order. Popripade prodam jednotlive :) Upraveno Září 4, 2015 uživatelem Tool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 kdo by šel do Tearaway Unfolded chci primár, nabízím SEC za 400Kč jsou tam nějaký drobnosti navíc když se to veme jako preorder :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Ahoj nabizim secundarni slot na novinku Zombie Vikings cena 120,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Ahoj nabízím secund. slot na Until Down za 600,- případně primár i sekundár za 950,- Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeBig Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Zdravím. Jsem tu nový, hledal jsem hledal ale nenašel - jak lze bezpečně prodat se.k.undární účet ? Ať přemýšlím jak přemýšlím pokud dám někomu přístup do PSN tak má přístup i do web rozhraní a může změnit heslo (to si ale mohu resetnout na svůj email) ale co když změní i email ? Dá se to nějak zabezpečit nebo je to pak už opravdu jen na "telefon do sony" - sice mi přijde do emailu informace že dotyčný změnil email ale to je mi k ničemu ? SubAccount mi přijde že nic neřeší, tam danou hru nevidím na stažení... Pokud to tu někdo odpovídal tak se omlouvám ale prošel jsem tu kdeco :-) Díky LeBig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 (upraveno) je to proste o duvere... pripadne to jisti psn linka... musis si pamatovat nebo znat datum narozeni, mesto atd, a adresu, bez toho na telefonu neporadej... plus idealne cislo platebni karty kerou si tam platil atd.. Upraveno Září 5, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Bezpečný to je jedině v případě, že prodáš celý účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Musíš prodávat / kupovat sloty od lidí kteří jsou zde na fóru oveření a mají XX pozitivních hodnocení, ale i tak může někomu "střelit v hlavě", to neovlivníš. Už jsem tady osobně prodal / nakoupil hodně slotů a nikdy nebyl problém, v tomhle je ta komunita super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Podle mě je jistota opravdu kupovat/prodávat účty jen tady na fóru. Lidi se tu víceméně znají (samozřejmě ti co se tu pohybují dlouhodobě) a pak je tu hodnocení. Co se týče mě tak zatím pokud jsem prodal/koupil tady tak bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeBig Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Díky moc. Tak jsem to pochopil správně...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.