banksik Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Prodám sekundární slot na NFS, více info v PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaapo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 kupim nba 2k16 a fifa 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) Koupim Primal Fallout 4 a Uncharted Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem Lomykar Zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin123 Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 (upraveno) Prodám sekundární slot AC: Syndicate CZ , cena 450,- nebo výměna. refresh + změna ceny na 300,- Upraveno Prosinec 11, 2015 uživatelem Jarin123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PmP Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Stale na prodej: Primar - Dragon Age Inquisition -300kc Primar - Murdered Soul Suspect -200kc Pri koupi 2 slotu - sleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 (upraveno) Prodám Wolfenstein: The New Order (PS4) - celý účet prim. a sek. dohromady, PRODANO Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem tofi prodano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Prodám: secundár - Call of Duty: Black Ops III-400,- (primár mám já) primár - Tomb Raider: Definitive Edition - 400,- primár - Assassin's Creed Chronicles: China - 100,- primár - Wolfenstein: The Old Blood - 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Koupím sekundární slot na Just Cause 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Prodá sekundár na Black Ops 3,cena 350,- . Nebo výměna,klidně s mým doplatkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 (upraveno) Mám tu primáry Gta III, Vice City, San Andreas 600,- Star Wars 700,- Upraveno Prosinec 10, 2015 uživatelem petiiik77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 (upraveno) koupím primar Uncharted The Nathan Drake Collection DRIVECLUB / Project CARS Upraveno Prosinec 11, 2015 uživatelem david7090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas007 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Ahoj, koupim ucet na Zaklinace 3. Je mi jedno jestli primarni a se♥♥♥♥♥rni. Rozhodujici je cena a chtel bych ho uz dneska hrat, takze optimalne platba pres paypal nebo neco podobneho. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Shanim primar nathan drake... PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 (upraveno) cod black ops 3 primar us 750 Batman + seasson pass primar us 650 Assassin's Creed Syndicate - Season Pass - jedna se o kod - třeba 400 Je mozna vymena popr Upraveno Prosinec 16, 2015 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Koupím sekundár na NFS a Just Cause 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PmP Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 (upraveno) Prodam: Primar Fallout 4.-600kc Primar Uncharted The Nathan Drake Collection. -500kc Primar - Dragon Age Inquisition -300kc Primar - Murdered Soul Suspect -200kc Pri koupi 2 a vice slotu - sleva Upraveno Prosinec 13, 2015 uživatelem pumbazzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Zdravím. Nějak mi přestal fungovat nastavený primár, ale heslo měněno nebylo. Jsem si jistě, že tam teď žádný primár nastavený nemám, ale když se ho z jednoho účtu snažím nastavit, tak mi to píše, že už na konzoli jeden mám. Přitom, když to udělám naopak, tak to jde v pohodě. Prostě jen ten jeden účet tak nejde nastavit.. Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Zdravím. Nějak mi přestal fungovat nastavený primár, ale heslo měněno nebylo. Jsem si jistě, že tam teď žádný primár nastavený nemám, ale když se ho z jednoho účtu snažím nastavit, tak mi to píše, že už na konzoli jeden mám. Přitom, když to udělám naopak, tak to jde v pohodě. Prostě jen ten jeden účet tak nejde nastavit.. Nevíte, čím by to mohlo být? To je pravdepodobne tim, ze je nastaveny jako primar na jine konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 (upraveno) Koupím sekundární slot na Just Cause 3. Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Já jsem z toho vážně jelen, čtu si to už po páté, to nepsterovo úvodní vysvětlení, ale pořád nemůžu pochopit, jaký je rozdíl, mezi master - primar - se♥♥♥♥♥r účtem... Ano, při prvním přihlášení na novou ps4 se mě zeptala, jestli chci nastavit svůj, již dlouho používaný, účet z ps3 jako master. Dal jsem samozřejmě ano. Tak a teď když si já pořídím hru, půjčím kamošovi heslo k svému účtu, on si ji stáhne na své konzoli a posléze spustí na svém účtu, tak pro tu hru to bude primární účet, nebo sekundární? Jediné čemu já rozumím, tak je to, že master účet je alfa omega všeho. Tam prostě bude fungovat všechno co si na tom koupíš :D Ale jaký rozdíl bude, když si tu hru bude chtít zahrát kamarád na tom svém účtu? Bude on moci získávat trofeje, ukládat hru, hrát neomezeně třeba online? Prosím, někdo mi to vysvětlete v praxi, protože toto mi do hlavy absolutně neleze ... možná je to tím, že se to snažím pochopit v práci :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 (upraveno) Primár - hru na účtě jen stáhneš a hraješ na svém hlavním účtu tzn. že trophy atd. se načítají na tvůj účet Secundár - hru na účtě stáhneš a musíš i na něm hrát. Nelze hrát na svém hlavním. Trophy atd. se tím pádem načítají na tento účet. EDIT: jinak samozřejmě pokud ty dáš heslo ke svému účtu kámošovi tak on bude mít možnost pouze secundár účtu jelikož primár máš nastavený ty na svojí konzoli Upraveno Prosinec 15, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Už to chápu asi! ... takže pokud chci, aby i jemu se počítali trofeje atd, tak musíme založit nějaký 3. účet, ze kterého budeme hry jen stahovat, ale hrát je budeme na svých. Je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Ne. Jakýkoliv účet lze nastavit pouze jako prim. nebo sec. na jedné nebo druhé konzoli. Tohle je právě asi největší ojeb od Sony kdy na PS3 to bylo jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Prodám nebo vyměním sekundární slot NFS, nabídky do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Koupím primár NFS nebo AC Syndicate CZ ? Nabídněte PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.