mimoa23 Odesláno Leden 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2019 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaký pravděpodobně bude FW v nově zakoupené konzoli PS4 nebo Pro? Bazary se hemží podvodníky, a když už by to byl reál, chce třeba 6000 - to už se dá koupit nová. Důvody pro dotaz jsou doufám zřejmé. Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 16, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2019 To se da koupit nova s novym FW:) vtom je ten hacek. 6000 mi neprijde moc za vec do ktere pak jiz nebudu investovat. je to o priporitach. ale z5 k topicu. naposled byla jista specialka gran turisma. aktuelne je to nejiste jiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Leden 21, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2019 Takže nový FW tam bude? Protože to přece vyroběj, zabalej a prodaj třeba za rok ne? A před prodejem to nikdo asi neaktualizuje ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 1, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Tak jsem koupil na bazaru PS4 první verzi, vše v cajku. 4500. Celkem dobrá cena. A je vizuálně jako nová, staral se dobře maník. Má verzi FW 6.0 - nějaká možnost na exploit? Do teď jsem se pohyboval v xbox scéně, o PS moc nevím. Toto je, předpokládám, nesmysl: http://ps4portal.net/ps4-downgrade-to-1-76-official/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Zatím pořád není, musíš mít 5.05 max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Je někde nějaký prostý vysvětlení toho, proč nejde paměť smazat a nahrát vlastní? Šifrování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Jak to myslíš smazat paměť ? Jako, že by sis tam místo nového firmwaru nahrál ten starý ? To nejde, ani to zatím nepůjde, downgrade šel provést u ps3, ale až po dlouhé době, u xbox 360 to nešlo vůbec, prostě jakmile jsi updatoval dashboard tak zpět to konzole nevzala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 2, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Důvod je naprosto jednoduchý: PS je zařízení s uzavřeným zdrojovým kódem. Kdyby byl otevřený, už by byl dávno hacklý a otevřený warezu. okajos reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 3, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Libor - Xbox právě šel upravovat tímto způsobem - RGH. Spenat - A jak je to udělaný, aby tam šel zapsat ten nový FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Ne, to se mýlíš, i když jsi měl rgh, tak downdate dashboardu, tedy vrácení se na předchozí update konzole nešel udělat, prostě to konzole nevzala, už jsem to jednou napsal, jestli máš důkaz, ale o tom vážně pochybuji, dej ho sem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 RGH nemá nic společného s downgradem Dashboardu, to si pleteš. Nehledě na to, že i kdyby to někdy šlo, tak jedině v případě, že už jsi měl RGH - v takovém případě ale ani nevidím smysl v jeho downgradu. Jak je to udělané? Zkus se zamyslet: Kdyby někdo věděl, co je potřeba pro "zapsání nového FW" (což samo o sobě pravděpodobně ani nikdy nepůjde), nemyslíš, že už by to bylo zveřejněné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 3, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 To je mi jasný, že by to už bylo venku. Proto se ptám, jak je to zabezpečený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Jednoduše řečeno: Velmi komplexně. Pokud máš zájem znát detaily, vygoogli si konferenci 35C3, ale předem upozorňuji, že pro běžného uživatele je to obrovská spousta velmi složitých informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 3, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Ještě zpět k tomu X360 - já jsem teda starší CFW nezkoušel nahrávat do konzole, ale abych si to ujasnil - kdybych chtěl na DB např. 15 znovu nahrát NAND 12 tak to nepůjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Takhle to ale vůbec nefunguje: 1) Dashboard není NAND, Dashboard je obsažený v NAND (mimo jiné) 2) Dashboard není ani CFW a pro Xbox 360 žádný CFW reálně ani neexistuje 3) Teoreticky ano, prakticky ne - navíc, jak jsem psal výše, absolutně nevidím důvod, proč vůbec řešit downgrade dashboardu, ten totiž nikdy neměl s hacknutím X360 nic společného (pokud se nebavíme o flashi mechaniky, kdy některé verze přepisovaly jejich firmware). Tohle už je ale navíc velmi off-topic, takže pokud se chceš bavit o hacknutí Xboxu 360, prosím, přesuň se do správné sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 4, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2019 OK. Díky, LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts