djbrouk Odesláno Leden 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2019 Tak jsou zatím 3 steely,na obrázku vlevo je Premium edice,vpravo Collectors edice,a ten žlutý ze Special edice. panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2019 A vsadim boty, ze je vsechny tri potrebujes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Ty černé nechci - metalpaky ,nemusím mít zas všechno .Žlutý mi bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Docela se mi líbí Scorpionova maska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARASSIUSS Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Zdarec,nevíte někdo jak se dá ve hře aktivovat Shao Kahn ???Hru jsem si s předstihem obědnal,včera sem projel celý příběh a ON nikde.V obalu je kartička s nějakým kodem,ale netuším kam bych to měl napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 26, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 A na té kartičce je mimo kódu napsáno..? Mimochodem, po pár vteřinách googlení (hned první odkaz): Citovat But if you did pre-order Mortal Kombat 11, before it released on April 23, then you're in luck. If you purchased Mortal Kombat 11 physically, on any platform, then you should have a physical download code in your retail box of the game. You need to then take this code, and enter it on the storefront of the platform that you purchased. So if you pre-ordered Mortal Kombat 11 on Switch, enter the physical code from the box in the e-Shop. If you instead pre-ordered Mortal Kombat 11 digitally, then Shao Kahn should have been downloaded alongside the game when it was first available for pre-load on your platform. Of course, there's always the possibility that the game might not have downloaded the character for some reason, and if this is the case, then you simply need to find the product listing for Shao Kahn on your storefront, and manually download the DLC fighter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARASSIUSS Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 No to kdybych věděl Hodil jsem to do překladače a moc mi není jasné kam to mam napsat. Může mi tu někdo normálně česky napsat kam se píše ten kód ??? Díky. spenat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.