Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Tak od vcera je aktivní interní Division 2 Beta. Lze se registrovat na strance Ubisoftua dostat klic, nebo predobjednat hru. Zatím mujndojem po hodine hraní: -Graficky horsi nez 1ka -Nove zasazeni ve Washinktonu vs NY a leto misto zimy se ukaze jako plus nebo minus az casem -dneska zkusim v MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 No ja to hral vcera dopoledne a bylo to OK, zadne vypadky atd. Jen jsem se presne moc neorientoval, co delal A vecer kolem 20 hod uz mi to porad padalo - nacetlo se hral jsem 3 min a disconnected. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Mám za sebou pár hodin a dojmy mám zatím rozporuplné. Hratelnostně je to stejná jak jednička = koho bavila jednička, dvojka bude také. Zasazení do WAS se mi zatím pozdává víc než NY, ale to bude hodně subjektviní dojem. Je zajímavé, že jak jsem hrál betu kolem oběda, vše bylo ok. Žádné bugy ani glitche, bez výkopu ze serveru. Ale jakmile jsem hrál večer, tak 4x výkop, enemáci na mne stříleli (a trefovali sa) aj přes zeď, a viditelně se ke mně teleportovali. Asi nějaká nová fíčura. Prostě su skrčený, vidím jak sa enemák odlepuje od krytu, rozbíhá sa ke mně a naraz lup, je o cca 200 metrů dál, metr za mýma zádama a střílí do mne o stošest, místy o stosedm. Zatímco jsem diviznu2 odpoledne asi začínal potřebovat, takto nebudu brát day1 a počkám, jestli sa bugy objeví aj v plnéj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 No u me dopoledne taky vse OK (obcas treba nejaka vec propadla lavickou atd, ale jinak cajk) Ale vecer v tech cca 20 hod kdyz uz se mi to neodpojilo, tak se mi ani nepodarilo nikoho zastrelit! Porad meli plnou energii a mne jen dochazely naboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Když píšeš o téj nemožnosti zastřelení, vzpomněl jsem si, že mi večer ani nešly používat ty gadgety (nebo jak sa to píše, prostě ty hajtech volovinky na L1 a R1), ukazatele nabití plné, chtěl jsem je použít, mačkal jsem tlačidla a Bedřich Agentovič neudělal nic, ani na rycy sa nepoškrábal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Taky mi nesel hodil grantat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Mandaz: To máš tu tvoji PS4 verzi no zabugovanou Jinak hra je čistý reskin div1 včetně stejných bugů , bugy se zaseknutím do textury když předběhnete postavu co se má postavit na specifické místo. Enemy spawnutí za zeď apod. Celkově se mi teda více líbilo prostředí 1čky, vypadalo to i graficky lépe s tím sněhem atd... tady to je takové "meh" . Osvětlení je nějaké rozbité, nevím co za lopaty to dělalo ale vypadá to fakt divně ve dne ... jakoby tam chybělo prostě něco. Noc vypadá celkem fajn když všude lítají střely, efekty atd. Enemy celkově opět taková armáda Mandazů, takže nic moc + občas trošku ignorují krytí mi příjde a střílí vesele skrz to ( možná server lagy včera). Zřejmě jen featura bety, ale skiny armorů v tom náhledu nesedí s tím co potom postava nosí . Buladog reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Sis spletl hru @Bouner , armádu Mandazů potkáváš v souls hrách Ale vážněji, nejspíš v závislosti na vytížení serverů mi to včera přišlo, jako bych hrál dvě rozdílné hry. Kolem oběda prakticky finální produkt, kdežto večer spíš alfa verzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 8, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Lagovalo to včera večír taky. střílím a neumírají a pak mrtvej a DC. Tohle bude funkcí nestíhačky servru. dneska večír a zítra to bude horší mnohem myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Ja uz to smazal, takze -1 hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Já počkám co provede update, cca 200mb co se akorát stahuje, ale taky betu asi vydeletuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 Po prvnich texturach stromu a travy co jsem videl jsem to okamzite smazal. Tendle nedodelek opravdu nepodporim... a to jsem v jednicce stravil stovky hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2019 DIV1 jsem hrál od launche a nechal jsem tam stovky hodin, proto jsem se těšil na open betu pro DIV2 na nové inovace, město, příběh, lepší hratelnost a grafické pojetí.. místo toho zklamaní. Pokud někdo přemýšlí o tom jestli jsi division 2 koupit/předobjednat tak zkusím trochu poradit při tom rozhodovaní.. Hra je neodladěná, grafika - rozmazané textury, špatné ostření, přechod s tmavé místnosti na venek je skoro o "oči" jak ten kontrast vystřelí, špatná světlost (mám PS4 Pro). New York byl více tematický, nová mapa mě osobně moc nesedla. Zvuk se seká dost často ho mám o 2s opožděný (asi BETA), NPC jsou hloupí a padají do textur, animace nepovedené, npc přelézá žebřík a pak spadne do země a najednou se vynoří.. kdyby se to stalo jednou neřeším ale to bylo pořád. Střílejí i přes krytí a to byl fakt vrchol.... po 4h bety smazáno obdržel jsem email od ubi že potřebují nové agenty k záchraně Washingtonu, úsměvné. Po půl roce v bazaru někde za 500 asi jo, určitě do vydaní to opraví nimcéně najdou se nové a další bugy, division už tu byl, tenhle re-skin prvního dílu nic závratného nepřináší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Březen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2019 me to na pc teda neprislo nejak nedodelany ani zadny chyby nebyly....akorat inovace nejak schazeli a lepsi grafika ktera bude v plny verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trenttino Odesláno Prosinec 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2019 Ahoj, dostal jsem hru Division 2 na PS4 - ještě než ji načnu tak se chci se zeptat zda se dá hrát i jako singleplayer bez PS plus a zda je potřeba připojení na net ( případně jaká rychlost je potřeba )? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 28, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2019 Jde to hrat i singl, net potrebujes je to online a pripojujes se na servr, ps plus nemusis mit, ale nektere veci jako napr darkzony budou omezy bez ps plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.