Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Division 2 Beta


mirai_trunks

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Tak od vcera je aktivní interní Division 2 Beta. Lze se registrovat na strance Ubisoftua dostat klic, nebo predobjednat hru. 

Zatím mujndojem po hodine hraní:

-Graficky horsi nez 1ka

-Nove zasazeni ve Washinktonu vs NY a leto misto zimy se ukaze jako plus nebo minus az casem

-dneska zkusim v MP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám za sebou pár hodin a dojmy mám zatím rozporuplné.

Hratelnostně je to stejná jak jednička = koho bavila jednička, dvojka bude také. Zasazení do WAS se mi zatím pozdává víc než NY, ale to bude hodně subjektviní dojem.

Je zajímavé, že jak jsem hrál betu kolem oběda, vše bylo ok. Žádné bugy ani glitche, bez výkopu ze serveru. Ale jakmile jsem hrál večer, tak 4x výkop, enemáci na mne stříleli (a trefovali sa) aj přes zeď, a viditelně se ke mně teleportovali. Asi nějaká nová fíčura. Prostě su skrčený, vidím jak sa enemák odlepuje od krytu, rozbíhá sa ke mně a naraz lup, je o cca 200 metrů dál, metr za mýma zádama a střílí do mne o stošest, místy o stosedm.

Zatímco jsem diviznu2 odpoledne asi začínal potřebovat, takto nebudu brát day1 a počkám, jestli sa bugy objeví aj v plnéj.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když píšeš o téj nemožnosti zastřelení, vzpomněl jsem si, že mi večer ani nešly používat ty gadgety (nebo jak sa to píše, prostě ty hajtech volovinky na L1 a R1),  ukazatele nabití plné, chtěl jsem je použít, mačkal jsem tlačidla a Bedřich Agentovič neudělal nic, ani na rycy sa nepoškrábal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mandaz: To máš tu tvoji PS4 verzi no zabugovanou :D 

Jinak hra je čistý reskin div1 včetně stejných bugů , bugy se zaseknutím do textury když předběhnete postavu co se má postavit na specifické místo. Enemy spawnutí za zeď apod.
Celkově se mi teda více líbilo prostředí 1čky, vypadalo to i graficky lépe s tím sněhem atd... tady to je takové "meh" . Osvětlení je nějaké rozbité, nevím co za lopaty to dělalo ale vypadá to fakt divně ve dne ... jakoby tam chybělo prostě něco. 
Noc vypadá celkem fajn když všude lítají střely, efekty atd.
Enemy celkově opět taková armáda Mandazů, takže nic moc :D + občas trošku ignorují krytí mi příjde a střílí vesele skrz to ( možná server lagy včera).
Zřejmě jen featura bety, ale skiny armorů v tom náhledu  nesedí s tím co potom postava nosí :D .
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sis spletl hru @Bouner , armádu Mandazů potkáváš v souls hrách :D

Ale vážněji, nejspíš v závislosti na vytížení serverů mi to včera přišlo, jako bych hrál dvě rozdílné hry. Kolem oběda prakticky finální produkt, kdežto večer  spíš alfa verzu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

DIV1 jsem hrál od launche a nechal jsem tam stovky hodin, proto jsem se těšil na open betu pro DIV2  na nové inovace, město, příběh, lepší hratelnost a grafické pojetí.. místo toho zklamaní. Pokud někdo přemýšlí o tom jestli jsi division 2 koupit/předobjednat tak zkusím trochu poradit při tom rozhodovaní..

Hra je neodladěná, grafika - rozmazané textury, špatné ostření, přechod s tmavé místnosti na venek je skoro o "oči" jak ten kontrast vystřelí, špatná světlost (mám PS4 Pro). New York byl více tematický, nová mapa mě osobně moc nesedla. Zvuk se seká dost často ho mám o 2s opožděný (asi BETA), NPC jsou hloupí a padají do textur, animace nepovedené, npc přelézá žebřík a pak spadne do země a najednou se vynoří.. kdyby se to stalo jednou neřeším ale to bylo pořád. Střílejí i přes krytí a to byl fakt vrchol.... po 4h bety smazáno obdržel jsem email od ubi že potřebují nové agenty k záchraně Washingtonu, úsměvné.

Po půl roce v bazaru někde za 500 asi jo, určitě do vydaní to opraví nimcéně najdou se nové a další bugy, division už tu byl, tenhle re-skin prvního dílu nic závratného nepřináší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu