MrTwister Odesláno Březen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2019 Zdravím vespolek, tak po posledni apce O2 Tv kterou nakonec vydalo O2 samo jsem se pustil do dalsiho projektu. Takzep okud by nekdo chtel vyzkouset alpha verzi mé 3rd party aplikace pro GO prikladam link do store. Je to jeste hodne zabugovane ale zakladni pouziti uz je mozne :) Zatim funguje jen pro ucty primo na HBO GO a ne na ucty operatoru... https://www.microsoft.com/store/apps/9N7WT5M4K6LP Vítám konstruktivní kritiku jirik a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 udelej to i pro ucty operatoru a budu tleskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Duben 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Uz je to tam EDIT @SAIXX necituj předchozí příspěvky drogbazzzz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasr1 Odesláno Duben 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2019 Ahoj, Půjdou tam rozjet filmy i v cz dabingu? Nějak mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Duben 15, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Ahoj, hele pracuji na tom ve volnem case a bez dokumentace. Takze prolousknout jak nacist cz audio stream se mi zatim nepovedlo. Ale je to urcite jedna z veci kterou chci udelat co nejdrive. drogbazzzz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Odesláno Květen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Wow. Super prace. K dokonalosti chybi jen rozchodit tu zvukovou stopu s dabingem. Neuveritelny. Multimiliardova korporace za 5 let neni schopna rozchodit co jeden nadsenec zvladne doma z obyvaku. Jeste jedou diky:-) drogbazzzz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červen 27, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2019 Jo to je stale boj, HBO pouziva technologii na kterou jsme kratej. Ale treba se to casem povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Adelka Odesláno Červenec 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2019 Chtěla bych obnovit toto téma. Mám na xbox one apku naistalovanou, ale při přihlášení mi to vyhodí chybu. Neuměl by někdo pomoc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno Červenec 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2019 Mám stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2019 @Z. Adelka a @Lord máte účty od poskytovatele nebo přímo od hbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno Červenec 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2019 V 18. 7. 2019 at 19:49, MrTwister napsal: @Z. Adelka a @Lord máte účty od poskytovatele nebo přímo od hbo? Platím si HBO GO přímo od HBO. Když zadám přihlašovací údaje vyskočí error: gw_error_authn_general Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Červenec 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2019 nepujde vam to tato apka na xboxu je urcena pro USA na ceske apce se dela uz 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2019 @UnholyU: Tento topic tu založil sám český tvůrce aplikace. Podle čeho soudíš, že je určena jen pro USA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2019 @Lord dekuji za nahlaseni, chyba nalezena Oprava bude snad brzy ve store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petterson Odesláno Červenec 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2019 @MrTwister padá mi to po instalaci hned po spuštění (na login screen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2019 @Petterson ano, HBO menilo API. Uprava probehla a behem par hodin to bude ve store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Srpen 1, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 Poprosim @Petterson, @Lord a @Z. Adelka jestli to muzete vyzkouset ve store uz je aktualni verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno Srpen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 před 54 minutami, MrTwister napsal: Poprosim @Petterson, @Lord a @Z. Adelka jestli to muzete vyzkouset ve store uz je aktualni verze Všechno v pořádku. Díky za skvělou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Srpen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Bohužel, po aktualizaci se podstatě nic nezměnilo. Přihlašuji přes operátora freeSat CZ, pak začne načítat a ihned ukončen app. Mám Xbox One S. Restartoval, přeinstaloval a furt stejný. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prst29 Odesláno Srpen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2019 Ahoj. Mám Xbox one a aplikaci v MS Store nemůžu vůbec najít . Mám špatně nějaký nastavení v Xboxu nebo je potřeba nějaká verze OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Adelka Odesláno Srpen 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2019 Ahoj, diky moc za update- funguje. Jen u nekterych filmu nebo i serialu nefunguji ceske titulky( napr modern family, jackie brown,...) dale pak nefunguje vyhledavani, lepe receno film dle nazvu vyhledam, ale nelze ho prehrat. Ps: Prst29 taky mi apka nesla najit pres store, stahovala jsem pres odkaz ve webovem prohlizeci Diky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Srpen 26, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2019 Appka neni veřejné ve store klubu licenčním pravum hbo. Nechci je provokovat. Na nahlášené chyby se podívám. Děkuji za trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pss Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Dela mi to stejný problém. Mám HBO go přes operátora Slovák Telecom. Po zadaní údaju a zmáčknutí Login appka spadne a nič se neděje. Co s tim? Dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pss Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 V 8. 8. 2019 at 9:32, MalejVader napsal: Bohužel, po aktualizaci se podstatě nic nezměnilo. Přihlašuji přes operátora freeSat CZ, pak začne načítat a ihned ukončen app. Mám Xbox One S. Restartoval, přeinstaloval a furt stejný. Díky moc Dela mi to stejný problém. Mám HBO go přes operátora Slovák Telecom. Po zadaní údaju a zmáčknutí Login appka spadne a nič se neděje. Co s tim? Dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajajaj Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Stejný problém při přihlášení přes Skylink po loginu apka spadne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.