Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tinfoil: Instalace .NSP na jakoukoliv verzi FW (pro CFW)

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Toto téma není aktuální a slouží k archivním účelům. Pro aktuální návod, jak instalovat .NSP zálohy s ignorováním FW, běžte do tohoto tématu o aplikaci Goldleaf.

Toto téma se bude věnovat homebrew aplikaci Tinfoil, která umožňuje nainstalovat .NSP zálohu s možností ignorování kontroly nainstalovaného FW. Pokud tedy máte FW 6.1.0 a chcete hrát hru, která vyžaduje novější FW, toto je téma přesně pro Vás.

Pro detailnější porozumění jsem návod rozdělil na instalaci .NSP přímo ze Switche a instalaci .NSP přes USB, což je znatelně rychlejší a příjemnější způsob instalace.

• Pozn.: V současné době lze využít novější nástroje pro instalaci .NSP souborů skrze USB (jako například Goldleaf či Tinfoil-DZ), nicméně z vlastní zkušenosti mohu říci, že je tento původní Tinfoil stále zdaleka nejstabilnější.

Instalace .NSP souborů přímo ve Switchi:

Spoiler

1) Stáhněte si tento .zip a z něj rozbalte soubor tinfoil.nro na kartu Switche, konkrétně do adresáře /switch.

• Pozn.: Celá cesta k souboru tedy bude vypadat takto - SD Karta/switch/tinfoil.nro

2) Soubory .NSP zkopírujte do složky (na kartě) /tinfoil/nsp

• Pozn.: Celá cesta k souboru tedy bude vypadat takto - SD Karta/tinfoil/nsp/zaloha_hry.NSP

3) Kartu vložte zpět do Switche a nabootujte do CFW. Poté otevřete "Album" - měli byste se dostat do "homebrew průzkumníku". Skrze něj spusťte aplikaci Tinfoil.

• Pozn.: Pokud se Vám při otevření Alba otevře běžné Album, vraťte se na domovskou obrazovku a otevřte album se stisknutým tlačítkem R.

4) V aplikaci Tinfoil zvolte "Title Management" > "Install NSP" a vyberte Váš soubor se zálohou .NSP.

5) Aplikace se Vás zeptá, zda požadujete ignorovat kontrolu verze FW, to samozřejmě potvrďte a vyčkejte na dokončení instalace.

...A je hotovo! 🙂Tímto způsobem lze také instalovat .NSP aktualizace her - postup je naprosto totožný.

Instalace .NSP souborů skrze USB z počítače:

Spoiler

Momentálně se na tomto návodu pracuje, prosím o strpení.

• spenat pinned this téma
Odesláno

O víkendu se mi to takto nainstalovat nepodařilo, co je na tom neověřeného teda netuším 😉

Proč používat FW5? Inu na základě jednoduché (nejen) IT poučky: co funguje, do toho se nešťourá. Jinak řečeno až do této doby jsem neměl jediný důvod k upgradu na vyšší FW; všechny hry, které hraji, mi fungují. Teď již zřejmě důvod k upgrade mám.

• Junior Moderators
Odesláno

To bylo myšleno obecněji: To, že to nefunguje tobě neznamená, že Tinfoil nefunguje. Sám jsem navíc potvrdil, že i Unravel jsem skrze Tinfoil nainstaloval.

Sám navíc potvrzuješ, že máš nainstalovaný opravdu starou verzi FW, což bude velmi pravděpodobně ten problém. Doporučuji upgrade na 6.2.0 / 7.0.0 - na obou již fungují všechny aktuální CFW.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • spenat locked this téma
  • Martinoslav featured, unfeatured a unpinned this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu