Akumazensho Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Doom Eternal Collectors Edition Hra pro PC Edice obsahuje: Plnou hru, Steelbook, Doom Slayer Helmet, Litograph, Lore Book, Soundtrack a digitální obsah: Year One Pass (DLC 1 + 2), Demonic Slayer skin, Classic Weapons Sound Pack Dostupne za 5999Kc na Alza.cz : https://www.alza.cz/gaming/doom-eternal?dq=5626960 panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Maji i PS4 a Xone edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Ale jooo, asi objednám. Asi musím mít všechno a neobejdu se bez teho :D. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Taky jsem to vzal, ale palka je to silena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Vypada to, ze na Alze uz je vyprodano. Porad jde ale jeste objednat z https://eumerch.bethesda.net/multimedia/videogames/1849-doom-eternal-collectors-edition-pc?number=310615EN za 225.99 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2019 PC, XBOx a PS4 verze za 5999Kc na JRC: https://www.jrc.cz/doom-eternal-collector-s-edition/p289477 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 Den stará zpráva a nikdo nic? Tenhle luxusní bůček je v XZÓNu. A údajně se od nich možná dočkáme i sběratelky, zatím ji prý nabízejí lidem s nejstaršími předobjednávkami standardní edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 Narovinu, po zklamání z posledních her z bugtesdy jsem včera zrušil předobjednávku sběratelky z alzy a vzal prachobyč verzi s bůčkem z xzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 Přesně jak píše Mandy...Já, velký fanoušek Bethesdy jsem zrušil objednávku z židjrc. Kvalita posledních her mě přesvědčila být obezřetný a počkat. Rejž 2, Waffelstein Jungpyč a sběratelka Quake Champions mě od čehokoliv sběratelského, limitovaného, odrazuje. Takže obyč verze s bůčkem z xhouna a budu spoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 13, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 I vy dva ublizenci ublizeni, ze se ten id soft proti vam tak spiknul, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 Spíš sa spiknul proti kvalitním hrám a vydal rejž2 a wolfa junkholki Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2019 Tak steel budu brát bez hry,a 3 kousky budu mít na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 14, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2020 Tak prvni unboxing videa jsou tu. Helma a steelbook pekny, ale za 6000Kc jsem celkove zklamanej. Jeste se na to vyspim, ale asi budu rusit objednavku a necham si jenom obyc edici se steelbookem. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2020 Já předobjednávku zrušil a dobře udělal jak vidím unboxing. Za šestku výsměch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2020 Za 6 prepal, taky jsem rusil. Koupim bazarovku obyc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2020 Zrušil sem před časem a nechal jen obyč edici s bůčkem z xzone. Typuju, že to půjde časem sehnat kolem 4 tis. podobně jako Failojt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 16, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Nakonec to taky tak udelam. S Failoutem sem se tezce spalil... Nechavam jenom obyc od Xzone kvuli bucku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Otazká, jak ochrání Doomguy helmice před ♥♥♥ovirem..., ještě bych to přehodnotil, m usíme se chránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 16, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Vzhledem k tomu, ze je vyrabena v Cine, tak koronavirus je neco jako predobjednavkovy bonus Takovy mensi DLC k Doomovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Ono podtitul "hell on earth" dostává teď nový rozměr... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencavev Odesláno Březen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 Tady jsou nějaké užitečné informace před vydáním - https://doom.gamefan.cz/vse-co-potrebujete-vedet-pred-vydanim-doom-eternal-recenze-updatovane-pozdavky-presny-cas-vydani-aj/ Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.