Kamel Odesláno Červenec 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2019 Tak a je to tu, Big N chystá okleštěnej Switch, tedy nový handheld a přímého nástupce 3dska. Cena co jsem zjistil by měla vycházet na 200 dolarů, u nás počítám 200 éček a u českých obchodníků, luštím z králičích nesquicků cca startovní cenu 6000,-, ale nechme se překvapit. Start prodeje uvádí na 20.9.2019, viz video. Konzole nemá odnímatelné joy-cony a nelze na ní spustit TV mód, čili dostaneme klasický handheld. Pro hraní party her je možno připojit separátní joy-cony. Za mě good, dlouho jsem chtěl klasický handheld a Switch mi nevyhovoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2019 drahé, velké a no cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2019 Přijde mi trochu škoda toho displeje - rámečky mohly být menší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2019 Mne sa to páči. tiež som na niečo takéto čakal. Ešte by ma zaujímalo či neviete o nejakom zozname hier ktoré su iba Handheld only? Alebo ako zistím ktoré na danom zariadení pôjdu a ktoré nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2019 Reálně půjdou všechny hry, protože všechny fungují jak na Handheldu, tak na TV. Jediným háčkem budou hry typu 1-2-Switch, u kterých bude potřeba další pár joy-conů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2019 no tak to je super. Už musím iba manželku prehovoriť že to nintendo "veľmi potrebujem" a všetko bude oki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.