Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One S Bzucanie/Piskanie ventilatoru


Nadzi

Recommended Posts

Ano, je to tak. Microsoft do Xbox One S dává takzvaně "bijo chlazení", ventilační systém konzole je opatřen 10 cvrčky, kteří pomáhají roztáčet vrtuli ventilátoru, aby nedocházelo k velkému odběru elektřiny a máma s tátou tak ušetřili za tvoje roční hraní. Až přestaneš slyšet cvrkot, tak zapiš na helfdesk microsoftu, aby ti poslali novou krabičku od zápalek s cvrčky, ty pak stačí pouze nasypat přes mřížku do ventilátoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil si totok u volantu a ps4 pro... Rada: Buď v nedoslechové vzdálenosti od konzole, nasaĎ si sluchátka a pro bůůůůh, neposlouchej žádné zvuky vycházející z konzole. Vy ser se už na to zkoumání nesmyslů a hraj. Pokud zase půjdeš vyměnovat tak dostaneš to samé. Jestli tě zajímá to pískání tak si zadej xbox one cold wine a najdeš asi padesát milijonu videjí, kdy se dozvíš že větrák jeden na nižší otáčky a píská a je to úplně normální věc. Představ si že každá věc vydává zvuk. Počkej až budeš stahovat hru a budeš slyšet jak hrabe HDD. Neřeš kraviny, psal sem ti to už několikrát u ps4 pro vlákna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu