Moderators Martinoslav Odesláno Září 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Hrali jste? Co na to rikate? Za me pecka Spousta epickych momentu, ctyrka se mi libila o chlup vic, ale petka se povedla a tesim se na 6tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Já hrál všechny díly a teď i poslední Gears 5 a opět nezklamal, super hra i příběhová linka. Mám ji rozehranou v sockapassu, snad to stihnu dohrát než mi vyprší, mám na to ještě 3 týdny Až bude Gears 5 v akci za gut perek prajz tak si ji pořídím do sbírky Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 30, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Mne konci zitra, tak jsem to stihnul jen tak tak Ale do sbirky to pujde taky, za cas to dam urcite jeste jednou Pribeh v mnoha momentech epickej, to mam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Já si to právě zapnul a z nostalgie ještě dal stahovat první díl který si opět někdy zahraju. Mám 1 2 3 judgment digitálně a 4 mám na DVD Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 30, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Ja nedavno sehnal limitku trojky Jednicku mam v Ultimate verzi a dvojku si vlastne vubec nejsem jistej, jestli mam Musim ocihnout! A hlavne doplnit vzdelani a zahrat si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Gears 5 pro mě pronadhra, ještěnemám dohráto. Časem chci pořídit i na blue ray. Doma mám x360 1,2 a 3 v limitce, 4ku na xone. Jediné co nemám je Judgement, protože jako jedinej nese označení sypačovina. Pátej díl bych přirovnal k nejoblíbenějšímu třetímu. Škoda že se nedá sehnat za normální peníz sběratelka trojky, bo sběratelka čtyřky stojí zaprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2019 Akorát mě teda v Singleplayi dost štvou chyby ve hře, musel jsem už asi po páté načíst předchozí save neboť ve hře se mi třeba sekl parťák ve dveřích a já je nemohl otevřít protože se neobjevilo modré X nebo jsem vše komplet vystřílel nikde nikdo a dveře nešly otevřít nebo jsem utopil protivníky pod zamrzlou vodu granátem ale asi museli být zastřeleni a ne utopeni atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 1, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 Jo, to se mi taky parkrat stalo. Semtam nejaky levitujici objekt, ale jinak to bylo v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 Já jsem to rozehrál asi před týdnem,je to super. Mám verzi Ultimate na disku. Jen ti bossové jsou pro mně nějací těžší, hold nejsem už nejmladší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 Bossové v Gears 5 jdou, sem u Matriarchy a napoprvé jsem ho téměř dal, kdybych si pod sebou neprostřelil led a nežuchl do vody :D. Horší bossové jsou v Borderlands 3, o Katawagově guli se mi i zdálo :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 1, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 Ta Matriarcha je pekna drakovina Ja uz ji mel skoro asi 3x a vzdycky me sundala, po hodine zapaseni mi dosla trpelivost a musel jsem snizit obtiznost Jo, jsem mekkej, ale uz jsem na ni nemel nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.