vojta22 Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2019 Zdravim nema nekdo prosim stranku nebo nevi nekdo kde sezenu nove informace ohledne hacku switche ? jestli se neco planuje na patchnute verze a jak jsou daleko a tak dale ? dekuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2019 Kdyby se něco plánovalo, už by to tu bylo, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta22 Odesláno Říjen 8, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2019 No to je prave to co nevim a na co se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Sežeň si někde starou verzi Switche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Tiež by som rád vedel či sa budú dať odblokovať tie switch ktoré sú patchnuté. Keď som ho kupoval som nevedel že budem potrebovať verziu ktorá sa dá odblokovať podľa sériového čísla... Ak ich je veľa tak hádam ich haknú alebo to už vôbec nie je možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 17, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 To, že jich je mnoho rozhodně neznamená, že Switch "půjde" hacknout Je nutné si uvědomit, že v případě prvního exploitu se jednalo o obrovskou náhodu, byla totiž exploitovaná zásadní hardwarová chyba, kterou udělal "někdo z nVidie", když se chipy vyráběly. U nových revizí bude potřeba najít úplně nový vstupní bod, což jednoznačně nebude snadná záležitost, vzhledem k tomu, že se doteď žádný jiný nenašel (ani u staré revize). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Tak to potom vyzerá, že jedinou možnosťou je predať takýto switch a kúpiť taký čo sa dá heknut. Alebo čakať či sa to niekomu podarí prelomiť, alebo platiť za tie hry ako šialený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Ano to je jediná možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Tak to potom vyzerá, že jedinou možnosťou je predať takýto switch a kúpiť taký čo sa dá heknut. Alebo čakať či sa to niekomu podarí prelomiť, alebo platiť za tie hry ako šialený... Čo myslíte, dá sa ešte kúpiť niekde v predajni switch ktorý by sa dal haknut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 18, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Nový hacknutelný Switch seženeš opravdu vzácně, doporučil bych bazary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 qeepo Odesláno Říjen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2019 Ahoj, pokud si pořídím RCM loader, provede toto zařízení nějaké změny v mé konzoli? resp. pokud použiji tento zavaděč, budu moci konzoli po restartu používat, aniž by byla v originálním firmwaru provedena nějaká změna? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2019 Před hodinou, qeepo napsal: Ahoj, pokud si pořídím RCM loader, provede toto zařízení nějaké změny v mé konzoli? resp. pokud použiji tento zavaděč, budu moci konzoli po restartu používat, aniž by byla v originálním firmwaru provedena nějaká změna? Díky Rcm ti nepomôže, iba ak sa ti dá hacknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 19, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2019 @qeepo: RCM loader se v základu používá s JIGem, který dáš na místo druhého joyconu - stačí Jig vyndat a konzole nabootuje do běžného FW. Nutno ovšem podotknout, že ban za CFW ti bude samozřejmě hrozit stále. @Rescueman: Necituj předchozí příspěvek, je to v pravidlech fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2019 Vďaka za upozornenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Říjen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2019 zohnal som si switch ktorý sa dá hacknúť.... nainštaloval som čistú inštaláciu amosphér NX podľa návodu a nečíta mi súbor xci s SD karty... ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2019 Příště si návod přečti od začátku do konce... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Listopad 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2019 viem som tu nový, a nie som v týchto veciach zručný ale ten návod som si prečítal až dokonca a presne to čo si mi zvýraznil som registroval a skúsil som cez ten Tinfoil konvertovať súbor do nfc a stalo sa mi v nintende to, že jedna hra sa objavila v základnom menu ale len ikona, odkazovalo ma to na nintendo shop (pritom to bola plná hra asi 6 GB) a druhou hrou sa mi stalo to , že v základnom menu namiesto ikony hry sa len točí koliesko ako keď niečo načítava a to tam mám v menu stále.... Preto som chcel vedieť presný postup lebo som asi urobil niečo zle. rád by som vedel či mi stačí ten základný atmospher ak chcem spušťať hry s nfc koncoukou alebo ten rozšírený...prípadne ma navedte ako mám postupovať ak máte na to niekto nervy.... prístup k súborom mám slušný... len ich nejako rozbehať... viem vám dať linky ak by niekto chcel (sú tam aj októbrové novinky pre switch ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 2, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2019 Zdravím. Linky nepotrebujeme, tady se warez neresi. mame tady zakaz. Konverze urcite nejak fungovat budou, nejsnazsi bude poridis zalohu hry jiz ve formatu nsp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Listopad 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2019 mám ich vo formáte nsp... a linky by som tu nezobrazoval, poslal by som ich mailom..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2019 ok. mas tedy problem s konverzi z xci do nsp a nadlednou instalaci a spustenim nebo ciste s instalaci a spustenim nsp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Listopad 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2019 Hry som naištaloval (formát nsp). Idú aleniektoré hry vyžadujú aktualizáciu a ja neviem či ju mám spustiť, či mi náhodou nintendo nezablokuje učet a aktualizácie.... A dajú sa vôbec hry aktualizovať offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Listopad 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2019 Ano dají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2019 V 3. 11. 2019 at 13:21, Rescueman napsal: Hry som naištaloval (formát nsp). Idú aleniektoré hry vyžadujú aktualizáciu a ja neviem či ju mám spustiť, či mi náhodou nintendo nezablokuje učet a aktualizácie.... A dajú sa vôbec hry aktualizovať offline? Buďto nikdy nepůjdeš online (a nebudeš mít tedy přístup k online funkcím), nebo půjdeš online, dostaneš ban a nebudeš mít tedy přístup k online funkcím V prvém případě defacto "banuješ sám sebe". V každém případě - jak už odpovídal placek - ano, dají. Seženeš si prostě .NSP s updatem hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Listopad 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2019 Takže ak stiahnem nsp s posledným update tom tak to už nebude chcieť aktualizovať? Asi lepšie skúsiť ako sa pýtať.... Aj tak ďakujem za informácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2019 Ano, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rescueman Odesláno Listopad 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2019 Ďakujem, dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojta22
Zdravim nema nekdo prosim stranku nebo nevi nekdo kde sezenu nove informace ohledne hacku switche ? jestli se neco planuje na patchnute verze a jak jsou daleko a tak dale ? dekuji .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.