Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Switch hack

Otázka

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

To, že jich je mnoho rozhodně neznamená, že Switch "půjde" hacknout 🙂 Je nutné si uvědomit, že v případě prvního exploitu se jednalo o obrovskou náhodu, byla totiž exploitovaná zásadní hardwarová chyba, kterou udělal "někdo z nVidie", když se chipy vyráběly.

U nových revizí bude potřeba najít úplně nový vstupní bod, což jednoznačně nebude snadná záležitost, vzhledem k tomu, že se doteď žádný jiný nenašel (ani u staré revize).

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

@qeepo: RCM loader se v základu používá s JIGem, který dáš na místo druhého joyconu - stačí Jig vyndat a konzole nabootuje do běžného FW. Nutno ovšem podotknout, že ban za CFW ti bude samozřejmě hrozit stále.

@Rescueman: Necituj předchozí příspěvek, je to v pravidlech fóra.

• 0
Odesláno

viem som tu nový, a nie som  v týchto veciach zručný ale ten návod som si prečítal až dokonca a presne to čo si mi zvýraznil som registroval a skúsil som cez ten Tinfoil konvertovať súbor do nfc a stalo sa mi v nintende to, že jedna hra sa objavila v základnom menu ale len ikona, odkazovalo ma to na nintendo shop (pritom to bola plná hra asi 6 GB) a druhou hrou sa mi stalo to , že v základnom menu namiesto ikony hry sa len točí koliesko ako keď niečo načítava a to tam mám v menu stále.... Preto som chcel vedieť presný postup lebo som asi urobil niečo zle. rád by som vedel či mi stačí ten základný atmospher ak chcem spušťať hry s nfc koncoukou alebo ten rozšírený...prípadne ma navedte ako mám postupovať ak máte na to niekto nervy.... prístup k súborom mám slušný... len ich nejako rozbehať... viem vám dať linky ak by niekto chcel (sú tam aj októbrové novinky pre switch 🙂 )

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno
V 3. 11. 2019 at 13:21, Rescueman napsal:

Hry som naištaloval (formát nsp). Idú aleniektoré hry vyžadujú aktualizáciu a ja neviem či ju mám spustiť, či mi náhodou nintendo nezablokuje učet a aktualizácie....

A dajú sa vôbec hry aktualizovať offline?

Buďto nikdy nepůjdeš online (a nebudeš mít tedy přístup k online funkcím), nebo půjdeš online, dostaneš ban a nebudeš mít tedy přístup k online funkcím 🙂 V prvém případě defacto "banuješ sám sebe".

V každém případě - jak už odpovídal placek - ano, dají. Seženeš si prostě .NSP s updatem hry.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu