Nadzi Odesláno Leden 16, 2020 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2020 Zdar hosi Keď idem v hre do inventara začnú pískať v konzole cievky. Máte to tak aj vy? Mám Xbox one X basildon reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Leden 16, 2020 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2020 Tak si kaket? Že já tě už vezmu kamenem po hlavě...Znova, jako u tvejch všech plejstejsnů, je to normální. Žádný cívky, píská ventilátor, protože v menu skočí hra do maxima fps (chyba tvůrců), konzole pak sepne na maximum ventilator a to je to, co ty nazýváš cívkama. Dělá to u všech Battlefrontů, Battlefieldů a převážně tomu prostě kraluje EA. Než zas poletíš vyměnit 10. xbox či plejstejšn tak ti garantuju že to bude dělat na druhé, třetí, čtvrté, páte a dokonce i šesté vyměněné konzoli. Dělá to úplně všem a komu ne tak kecá a má sluch na úrovni okajosa. Pokud tě moje odpověď neuspokojila tak to prodej a kup si třeba trumpetu a zhluboka si zatrub jaká seš trubka s těma konzolema. basildon, perrek, liborpoulik a 1 other reagoval na 3 1 Citovat
gho5t Odesláno Leden 17, 2020 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 Hele Nadzi teď vážně. A nemůže to být tím že tvůj prapředek byl netopýr a ty dokážeš vnímat i ultrazvuk? Leccos by to vysvětlovalo. jartoo a basildon reagoval na 1 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.