jirik Odesláno Březen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2020 Kdyby někdo potřeboval Gold, tak můžu nabídnout 12měsiční za 890Kč Martinoslav a Tango23 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 V 12.3.2020 at 12:17, jirik napsal: Kdyby někdo potřeboval Gold, tak můžu nabídnout 12měsiční za 850Kč Jestli ještě prodáváte tak bych měl zájem o roční Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdulin Odesláno Duben 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 Zdravím chtěl bych se zeptat zda je ještě možnost nabídky ročního goldu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 24, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2020 ano, je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubos007 Odesláno Duben 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2020 Ahoj měl bych zájem o 12měsíční gold, jestli je to stále aktualní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benq Odesláno Duben 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2020 Ahoj, také bych měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 29, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 ano, je to aktualní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Květen 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2020 taky zrovna sháním Gold na 12 měsíců, loni mě stál 1100,tak za 850 - 890 nebo kolik to je, by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vterenu Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2020 Zdravím mel bych take zajem. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2020 Aktualně cena 880Kč/rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Červenec 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2020 Čau máš ještě na prodej Xbox live mám zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 Taky by me to mozna zajimalo, plati to jeste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 Ahoj, plati to stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reneeee Odesláno Srpen 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2020 ahoj máš ještě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 25, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2020 ano mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2020 Když jsem před rokem využil tu akci, koupil 3 roky Goldu a pak za těch 26 (či kolik) Kč upgradoval na ultimate, takže mi platí až do června 2022. ... Dá se teď zase koupit 3 roky Goldu a upgradovat? Vím, že to už bude za asi 300kč či kolik, ale furt se to velmi vyplatí. ... A nebo tenhle trik mohl člověk udělat jen jednou? Jde o to, že pokud MS se chce ubírat GamePass stylem, tak se mi to rozhodně vyplatí. A pokud MS třeba s vydáním nového Xboxu nějak změní podmínky (snad jsem cosi četl o vlastně zrušení Goldu a že bude multiplayer zadarmo), tak ať takovou akci využiju dokud to jde a pak mám třeba na 5 let klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2020 tak ted mas ultimate jeste na 2 roky a kdyz pridas rok goldu prodlouzi se to o pomernou cast, bo gold je levnejsi sluzba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2020 A bude to fungovat ne na rok, ale na 3 roky? A nebo vždy může člověk mít jen maximálně 3 roky dopředu, tj. teď bych to mohl udělat jen na rok (protože ještě dva mám)?... Protože Gold na 3 roky je 2550. K tomu tedy asi nějakých 350kč ten ultimate upgrade. ... To delé děleno dvěma, protože účet sdílíme s kamarádem. A rázem budu mít vystaráno na mnoho let dopředu, i kdyby MS třeba GamePass trojnásobě zdražil s příchodem nového Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2020 no nepude to. jiz ultimate mas, prodlouzit jak pises to nejde. tohle jde jen kdyz nemas ultimate aktivni. kdyz koupis gold a pridas ten kod k aktivnimu ultimate uctu, prodlouzi se ultimate o cca 60% hodnoty gold uctu. takze rok goldu cca 7.5 mesice ultimate. pomer jiz nevim presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2020 Ahaaa. .... a je nějaký omezení kolik goldu můžu přidat ? ... Čistě teoreticky, přidám 10 let goldu k tomu již aktivnímu Ultimate členství, ono to udělá tn svůj poměr jak píšeš a prodlouží mi ultimate třeba o 6 let ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2020 3 roky celkove jsou max ta konverze je divnejsi nez jsem cekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2020 Super, díky moc za osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2020 neni zac, az budu na pc tak tady trosku popresouvam a promazu. jsme trosku offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Odesláno Září 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2020 Cassper - tak pokud je to omezené na tři roky, mohl by sis pak založit novej účet a provést to znovu na upgrade po zakoupení Goldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji-console Odesláno Říjen 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2020 Zdravim, mam zajem o 2x12 mesicu Gold. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.