Moderators Martinoslav Odesláno Červen 9, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Já a @Kamel máme každý dvě předobjednávky na sběratelskou edici, jedna u JRC, druhá u Alzy. Brát budeme samozřejmě každý jen jednu, druhou bychom mohli přenechat někomu, na koho se v předobjednávkách nedostalo. Pochopitelně ani jeden z nás nechce žádné “židovské” odstupné, ani jiné podobné nesmysly, přenecháme za cenu, za kterou se v tom konkrétním obchodě prodává. Také budeme oba mít na prodej speciální edici, z Alzy. Sešlo se to tak, že oba chceme jen ty dárky, které k tomu Alza dávala, spciální edice jinak bude netknutá, nerozbalená a necháme ji oba za adekvátní cenu, když je bez téch dárků (rozumněj - menší sleva). Bude-li mít někdo zájem, nechť se ozve přes SZ mně @Martinoslav nebo @Kamel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Červen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Já mám objednáno normální edici na alze přes nějakou tu skupinovou slevu. na kolik u vás vyjde ta specialka? Ze bych to kdyžtak zrušil A když teď tak premyslim tak jsem se snažil objednat collectorku a bohužel jsem to nestihl jak to je s předáním? Dá se to poslat na jinou pobočku nebo si to musím vyzvednout u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 9, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Specialku rekneme za 1900 ceskopenez? A sberatelku bych ti vyzvedl a preposlal k tobe, kdyz objednavku zrusim, tak netusim, co s tou edici pak udelaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2020 Moje druha objednavka sberatelky byla prave jednim soudruhem zdejsiho fora rezervovana K dispozici tak zustava, v obchodech taktez vyprodana, specialni edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 16, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2020 Tak co? Nikdo nema zajem o zabalenou specialni edici za 1900, kdyz ji ted JRC navic jeste zdrazilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2020 Speciálka má steelbook a mini artbook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 16, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2020 Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Odemě to taky nikdo nechce. Udal sem na fb dvě sběratelky a Speciálku nikdo...Pár jedinců mi napsalo, že si raději objednají grupenseks obyč verzi za 1400, než Speciálku za 1800 Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 To chce cas, hned jak polevi prvni vlna nakupu, tak zacnou hony na sberatelku a specialku, ale nikde uz nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Pravdudíž, naše chvíle přijde :D. Akorát se mrkni na objednávku speciálky na Alze, já i maňas sme ještě včera měli status REZERVACE a teď píší BUDEME VÁS KONTAKTOVAT. Nechci malovat draka na zeď, ale cítím poděl :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Tak ze bych byl jedinej kdo ma specialku? Mam tam napsano - zbozi zarezervovano, nakup pripravujeme k odeslani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Já mám zatím pořád "Zarezervováno, připravujeme k odeslání". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 No a mě to skočilo už i u sběratelky, že mě budou kontaktovat...Cítím pojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Tybrdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Kdyby snad někomu chyběla, tady se uvolnila sběratelka https://www.originalky.cz/the-last-of-us-part-ii-collectors-edition-ps4-p115260/#gallery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 Já doufám, že jedinej kontakt z Alze bude: zboží přistálo na prodejne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 taky uz mam kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 To nic neznamena, system to nejak prubezne vyhodnocuje, kdyby to meli stornovat, tak uz to podle me udelaj. Zadny strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts