Moderators Martinoslav Odesláno Září 13, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2020 Prime porovnani velikosti X vs. X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 13, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2020 chvili jsem uvazoval jakej je to pohled. no je to vetsii:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 13, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2020 jeste jedno srovnani s rtx 3090:) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 13, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2020 Tsivado, ten plystation je ohromnej Fakt netusim, kam ty konzole dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2020 Prej, udelal jsem repliku xbox x a nevypada tak obrovsky:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laša Odesláno Říjen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2020 Ahoj, uvažuji, že bych prodal one x a pořídil si series x. Jen bych se chtěl zeptat na pár věcí. Když dám svoje Xko do továrního nastavení, savy z her, který jsem tam měl nainstalovaný, mi zůstanou i po novém přihlášení mého účtu na nové konzoli nebo se nevratně smažou? Dostal jsem k xboxu kód na Forzu, který jsem aktivoval, ale jelikož mě to nebavilo, tak jsem to po hodinovém hraní odinstaloval. Je možné tuto hru ještě například prodat i s tím xboxem, aby si jí mohl zahrát někdo jiný?Já už ji určitě nevyužiju. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2020 Zdar, pokud měníš one x za jiné one x tak savy fungují. Pouze se přihlásíš svým účtem na nové konzoli. Jak to bude fungovat na series X ti nezodpoví asi nikdo, dokud nebude mít konzoli v ruce. Teoreticky by savy mohly zůstat, jenže není známé jak moc konzole mezi sebou budou herně kompatibilní. Z x360 ve zpětné kompatibilitě mě savy nefungovaly. Takže pokud to nevyzkoušíš tak těžko říct. Systém je pro obě konzole one x i series x stejnej, tak šance, že to půjde je poměrně vysoká. No a tu forzu můžeš nainstalovat, ale pokud bys chtěl, aby novému majiteli fungovala, musel bys tam nechat i svůj účet. Takže pro uživatele, který se přihlásí pod svůj účet je Forza vázaná na tvůj účet nepoužitelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laša Odesláno Říjen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2020 Dík za info. To si teda radši počkám, nechci po půl roce hraní rozjíždět metal geara znovu od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2020 Tak alza píše naskladnění 11.11 00:00 tak uvidíme co a zda bude vůbec. cokoliv jsem zatim tehle rok objednal nového i když bylo skladem tak nakonec jsem hownou dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2020 To bych si bral osobne, Ivanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Říjen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2020 Ahoj chtěl jsem se zeptat někoho kdo má předobjednáno na Microsoftu jestli mu strhly peníze z účtu nebo blokly? Diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2020 Pěkné shrnutí přinesli na Xboxwebu http://xboxweb.cz/xbox-series-x-navrat-krale/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Tak psala alza. nedostanu xbox serie x. Podotknu, ze jsem objednal ve stejne mitute kdy se objevil k obkednani. takze undy z alzy to stahli pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Listopad 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 před 17 minutami, mirai_trunks napsal: Tak psala alza. nedostanu xbox serie x. Podotknu, ze jsem objednal ve stejne mitute kdy se objevil k obkednani. takze undy z alzy to stahli pro sebe. A co mas napsane v prehledu objednavky: Rezervovano nebo Ocekavame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Miraju, teď sem taky dostal email, objednal sem sice později, ale sere mě to. Těšil sem se na kterém, že si už zahraju Jinak mám info, že komplet předobjednávky jsou přes robota, takže ani kámoš se nedostane do systému a jákým způsobem to upřednostňuje předobjednávky je prý záhada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 v prehledu mam rezervovano, pripravujeme k odeslani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Tak to spíš bude chybnej email, pokud máš na profilu rezervaci, tak by ti konzoli měli normálně dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 no, nevim. jiz se to hejtuje na alze. dostali to fsici. spis nebudou vubec. uprednosnili jine trhy Každopádně to mám ken na testy. srovnání s old genem, rychlost , teploty a tak a pak ho dám alze nebo postoupím dál za nákupku dle dostupbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Listopad 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Tak to byla systemova chyba v automatickem odesilani zprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 hhh, taky jsem dostal. system fehler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Kdyby nekdo chtel, tak mam jeden kousek rezervovanej a stale premyslim, jestli ho vezmu nebo rezervaci zrusim. Kdyby nekdo z vas nemel potvrzenou objednavku a strasne moc ten ekspoks chtel, dejte vedet, pokud brat nebudu, prenecham rezervaci zajemci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Musel bych jet do ústí martýne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2020 Pokid bys to chtel mot v den D, tak ano Jinak bych to poslal pres zasilkovnu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2020 U mě to vypadá nadějně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2020 pekne! primo od MS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.