Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox Series X vs. Xbox One X


Martinoslav

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ahoj, uvažuji, že bych prodal one x a pořídil si series x. Jen bych se chtěl zeptat na pár věcí. Když dám svoje Xko do továrního nastavení, savy z her, který jsem tam měl nainstalovaný, mi zůstanou i po novém přihlášení mého účtu na nové konzoli nebo se nevratně smažou? Dostal jsem k xboxu kód na Forzu, který jsem aktivoval, ale jelikož mě to nebavilo, tak jsem to po hodinovém hraní odinstaloval. Je možné tuto hru ještě například prodat i s tím xboxem, aby si jí mohl zahrát někdo jiný?Já už ji určitě nevyužiju. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

pokud měníš one x za jiné one x tak savy fungují. Pouze se přihlásíš svým účtem na nové konzoli. Jak to bude fungovat na series X ti nezodpoví asi nikdo, dokud nebude mít konzoli v ruce. Teoreticky by savy mohly zůstat, jenže není známé jak moc konzole mezi sebou budou herně kompatibilní. Z x360 ve zpětné kompatibilitě mě savy nefungovaly. Takže pokud to nevyzkoušíš tak těžko říct. Systém je pro obě konzole one x i series x stejnej, tak šance, že to půjde je poměrně vysoká.

No a tu forzu můžeš nainstalovat, ale pokud bys chtěl, aby novému majiteli fungovala, musel bys tam nechat i svůj účet. Takže pro uživatele, který se přihlásí pod svůj účet je Forza vázaná na tvůj účet nepoužitelná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Miraju, teď sem taky dostal email, objednal sem sice později, ale sere mě to. Těšil sem se na kterém, že si už zahraju 😐

Jinak mám info, že komplet předobjednávky jsou přes robota, takže ani kámoš se nedostane do systému a jákým způsobem to upřednostňuje předobjednávky je prý záhada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

no, nevim. jiz se to hejtuje na alze. dostali to fsici. spis nebudou vubec. uprednosnili jine trhy

Každopádně to mám ken na testy. srovnání s old genem, rychlost , teploty a tak a pak ho dám alze nebo postoupím dál za nákupku dle dostupbosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Kdyby nekdo chtel, tak mam jeden kousek rezervovanej a stale premyslim, jestli ho vezmu nebo rezervaci zrusim. Kdyby nekdo z vas nemel potvrzenou objednavku a strasne moc ten ekspoks chtel, dejte vedet, pokud brat nebudu, prenecham rezervaci zajemci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu