Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Tak se pochlubíme a uděláme soutěž, kdo je nejvetší NO Lifer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 to by me zajimalo co krtek hral 1270 hodin kdyz nekupuje hry:)) Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 20, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2022 Tak máme další no life rok za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Tak to sem ani nebudu postovat svoje bído skóre, když vidím mirája ...skóre odehraných 78 hodin :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 21, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Myslel jsem, že jsem průmer, ale když jsem viděl své okolí tak jsem podprůmer:) jinak lidi do 100ky jsou mimo hru to se škrtá jako odlehlá hodnota:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Sa stydím .Podle štatistiky tedy nejsu hráč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 zakze 2022 Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 Oproti loňsku zlepšení, teda jak se to vezme, loni jsem měl 207h, oproti některým místním ale slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 das ulozit a ulozi se jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 Jinak, sledujete u sebe, nebo počítáte trofeje ? Mě tahle věc teda vůbec nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 ja mam jiz 2. rokem poklesteofeje se snazim tak nejak druet na prumeru cloveka to donuti venovat hre vic nez jen proletet na ízy a prodat. liborpoulik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 Ok, já dohrávám jednu hru tak rok , pokud se mi líbí, je to srdcovka , prostě si ji schovávám. Za pár dní to dohrát a prodat bych asi nemoh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 V poslední době člověk řeší, že viděl již vše. Většina herních mechanik se opakuje, opravdu novinek je jak šafránu. Pak jsou hry co sice nepřinesou nic nového, ale zážitek je tak bezproblemovej, že človek radostně polkne 100h. No teď již ne, vedle brečí dítě a moc času není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 No tak je jasné, že všecho už tu bylo 100x, stejně jako ve filmech, přijít s něčím inovativním a neokoukaným se povede málokdy, třeba jeden vyčnívající příklad za všechny, Hideo Kojima Death Stranding ? Sice generická hra, ale zároveň originální. BTW, hrál jste někdo to P.T. demo co kdysi vyšlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 PT, ano. nevim zda to slo dohrat. Na podobnou notu jsou posledni residenti 7 a 8. Jinak hry od r 2015 co myslim prinesli neco noveho: until down bloodborne mgsV nier automata hidden agenda detroit shadow tactics persona 5 days gone the division erica death stranding returnal it takes two sifu deathloop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Ojoj...asi nemá cenu komentovat, na moji obranu...letos sem se ženil, takže nebyl čas na hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 14, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Jasný. Když jsem se ženil já, dohrál jsem zaklínače 3 a ještě zbyl čas na spoustu jiných věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Nojo, ale to nesmíš nechávat přípravu svatby na manželce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 14, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 jasny jsi sam varil i pekl svatebni kolace a delal vyzdobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Pekl sem dort mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.