krtek6 Odesláno Leden 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2023 Kdo mě trumfne "letos"? mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2023 Si lepší jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Leden 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2023 No já ti nevím Bohumile...chápu, že perníkářský počty možou být krapet jiný... ale 55 je furt menší jak 86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2023 Však já tě chválím, že si odehrál více hodin ja já... Co tam šňupeš v noře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 slabší ročník:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 13 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 Já to ani letos nebudu zkoušet...jelikož sem pskko pořídil znovu nedávno a odehrál max 3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Pondělí ve 07:58 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 07:58 Tak aj ja sa podelím o to čo som dosiahol vo virtuálnom svete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pondělí ve 09:36 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 09:36 7,5h denne je celkem již dost:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Pondělí ve 14:38 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 14:38 To je, musím to trochu omedziť tak na 6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Středa ve 18:30 Nahlásit Share Odesláno Středa ve 18:30 Něco málo odehráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Čtvrtek ve 12:47 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 12:47 Slabota oproti většině mirai_trunks a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Čtvrtek ve 14:12 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 14:12 esmo, Tango23, Fogzila a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.