Kamel Odesláno Leden 11, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2022 To by si byl hodný a určitě se domluvíme. Tak mi pak dej echo a případně komínkovou verzi beru. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 11, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 11, 2022 Oukej, nebudu ji rusit a beru ji pro tebe Citovat
Akumazensho Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Dalsi den, dalsi zrusena objednavka DL2 u Alzy: Vážený zákazníku, Vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Mě ten email přišel taky a to na již z pondělka zrušenou DL2...Alzoj má chuť provokovat Kamela a neustále mu připomínat, že od nich edice prostě nebude :D. Citovat
Akumazensho Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Tak dneska velky spatny: Dobrý den, děkuji za zprávu. Omlouvám se, dle informací jsem zjistila, že produkt již nebude dostupný ze strany dodavatele a proto všechny objednávky byly zrušené. Děkuji za pochopení. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 To si snad uz ale delaj prdel, ne??? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 zelenj je kámoš. Je čas kupovat hry ze zahraničí, česke eshopy jsou passé Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Obzvlast u tech sberatelek je to teda posledni dobou fakt peklo Noooo, opravdu to nevypada vubec dobre… Jesteze mam predobjednavku na tu xbox verzi, tak snad dodaj aspon tu. Pokud budete mit nekdo nejake dalsi info, tak sem s nim: Citovat
numi Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Já našel DL2 CE nějaké kousky v Polsku. Ale cena v přepočtu okolo 7200. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Tak pry obkednavky rusi, protoze dostanou mnohem mene kusu, nez predpokladali. Objednaval jsem 28.5. a presto se uz pry s PS5 edici do limitu nevejdu. Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Já objednával hned, co nahodili objednávky, což bylo toho asik 28.5. a objednával sem na PS5 a zrušili mi ji mezi prvníma, takže taková karlovarská losovačka :D... Tak su zvědav, kdo tady z té naší grupy edici nakonec dostane...pak čekám na chlubící fotky, ať máme co závidět :D. Teď už jen zbývá, aby nám zrušili Regala edici Horizontu, Elden Ring a všichni se sejdeme před jrc židama pro koupi obyč krabičky, ať se nám na ty pětky nepráší :D... Martinoslav a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Nooo, modlim se at dodaj aspon tu ekspoks verzi Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 A tady menší rypnuti do dying light 2 k těm jejich 500 hodinám herního času Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Tak hoši už je ta Alza trapná...Dnes již podruhé mi přišel email o zrušení sběratelky. Z plna hrdla sem jim napsal, zdali si ze mě už nedělají pr del...bo tohle je už do nebe volající, vím že tu edici od nich mít nebudu, ale co sakra mají za problém se systémem, že mi to pořád mají tendenci psát do emailu? Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 spíš to tady někdo z Alzy čte a přijde mu to fajn si rejpnout do Kamela:))) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
okajos Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 ...tak si je dej do spamu a máš od nich klid...sice napořád ....ale klid.... Citovat
Mandaz Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Na alze jde ještě předobjednat collectorka Horizonu, regala už bohužel nee Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Hoši, připravte se na rušení Regala edic od Alzy...Mandaz už email dostal a já netrpělivě očekávám email :D. Co založit skupinu "Klub přátel nas raných sběratelů v boji za zrušené edice" ? Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Ano. Regala objednaná hned poté co mi od nich přišel mejl že je dostupná a před pár minutami mejl že je produkt nedostupný... Edit. Preorder obnoven během dvou minut. Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Akumazensho Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Kdybyste nevedeli co s penezma za zruseny sberatelky od Alzy, tak v patek zacina open preorder na Castlevania Requiem Ultimate Edition na LGR: https://limitedrungames.com/collections/neo-frontpage/products/limited-run-443-castlevania-requiem-ultimate-edition-ps4 Za me je to must uz jenom kvuli tomu steelbooku. Open preorder potrva az do 27.2.2022, takze casu na objednani bude dost. Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Jak je to vůbec s dopravou do ČR u limited run? Asi se bude platit CLO, DPH a pořádně mastné poštovné co? Citovat
Akumazensho Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 @Kamel Jo platis vsechno, ale rovnou pri objednavce, u nas bys teoreticky nemel platit nic. Pocitej tak plus minus 50% ceny navic. Rozhodne to neni levna zalezitost Takle vypada jina objednavka: Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Tak edice z Regália zrusena Alzákem Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Po Dying Light 2 u mě vyjímka a Alzák jako jedinému mi jí nezrušil? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 to prijde:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.