numi Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Já našel DL2 CE nějaké kousky v Polsku. Ale cena v přepočtu okolo 7200. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Tak pry obkednavky rusi, protoze dostanou mnohem mene kusu, nez predpokladali. Objednaval jsem 28.5. a presto se uz pry s PS5 edici do limitu nevejdu. Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Já objednával hned, co nahodili objednávky, což bylo toho asik 28.5. a objednával sem na PS5 a zrušili mi ji mezi prvníma, takže taková karlovarská losovačka :D... Tak su zvědav, kdo tady z té naší grupy edici nakonec dostane...pak čekám na chlubící fotky, ať máme co závidět :D. Teď už jen zbývá, aby nám zrušili Regala edici Horizontu, Elden Ring a všichni se sejdeme před jrc židama pro koupi obyč krabičky, ať se nám na ty pětky nepráší :D... Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Nooo, modlim se at dodaj aspon tu ekspoks verzi Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 A tady menší rypnuti do dying light 2 k těm jejich 500 hodinám herního času Citovat
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 Tak hoši už je ta Alza trapná...Dnes již podruhé mi přišel email o zrušení sběratelky. Z plna hrdla sem jim napsal, zdali si ze mě už nedělají pr del...bo tohle je už do nebe volající, vím že tu edici od nich mít nebudu, ale co sakra mají za problém se systémem, že mi to pořád mají tendenci psát do emailu? Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 spíš to tady někdo z Alzy čte a přijde mu to fajn si rejpnout do Kamela:))) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
okajos Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2022 ...tak si je dej do spamu a máš od nich klid...sice napořád ....ale klid.... Citovat
Mandaz Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Na alze jde ještě předobjednat collectorka Horizonu, regala už bohužel nee Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Hoši, připravte se na rušení Regala edic od Alzy...Mandaz už email dostal a já netrpělivě očekávám email :D. Co založit skupinu "Klub přátel nas raných sběratelů v boji za zrušené edice" ? Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Ano. Regala objednaná hned poté co mi od nich přišel mejl že je dostupná a před pár minutami mejl že je produkt nedostupný... Edit. Preorder obnoven během dvou minut. Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Jak je to vůbec s dopravou do ČR u limited run? Asi se bude platit CLO, DPH a pořádně mastné poštovné co? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Tak edice z Regália zrusena Alzákem Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Po Dying Light 2 u mě vyjímka a Alzák jako jedinému mi jí nezrušil? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 to prijde:) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Ale to uz je fakt trapny s tema sberatelkama… Citovat
Moderators romeno Odesláno Leden 13, 2022 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2022 Kluci ono za to nemuzou prodejci ale dodavatele, ti neco naslibuji, rozjedou se preordery a potom po case vlastne ze tolik kusu nedodaji, je to tak bohuzel casto a nejde s tim nic moc co delat, kdyz je moznost jineho dodavatele tak to kluci z obchodu vyuziji Jinak mensi zakulisni informace, nemohu rict samozrejme konkretne ale v utery 18.1. sledujte jrc stranky kvuli nejake sberatelce Martinoslav, mirai_trunks a Kamel reagoval na 2 1 Citovat
headhot Odesláno Leden 14, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2022 před 17 hodinami, romeno napsal: Kluci ono za to nemuzou prodejci ale dodavatele, ti neco naslibuji, rozjedou se preordery a potom po case vlastne ze tolik kusu nedodaji, je to tak bohuzel casto a nejde s tim nic moc co delat, kdyz je moznost jineho dodavatele tak to kluci z obchodu vyuziji Jinak mensi zakulisni informace, nemohu rict samozrejme konkretne ale v utery 18.1. sledujte jrc stranky kvuli nejake sberatelce necekane elden ring Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 14, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 14, 2022 Tak to zrovna nepotrebuju, hergot Citovat
Kamel Odesláno Leden 14, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2022 To je snad poprvé co se Alzoj omluvili a nabídli kompenzaci. Okej...hrnek neurazí. Martinoslav a okajos reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 14, 2022 no, nevim.. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 18, 2022 Tak kdo sledoval to jrc pro epden ring? klik ksem ted a uz jenom zelena werze? Citovat
Kamel Odesláno Leden 18, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2022 Já sem zaznamenal PS5 verzi asik první 2 minuty a pak už jen viděl zelenou verzi . Oprava...teď už ani zelená verze... Ale co...je to jrc, stějně vám věem objednávky zruší :D. Martinoslav, okajos a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 31, 2022 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 31, 2022 Tak u sberatelky DL2 uz mi Alza pise “rezervovano” Snad uz tedy zadna zmena nenastane okajos reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Leden 31, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2022 Takže aspoň jeden člověk z cf bude mít sběratelku jo? Osobně tu typuju na zrušení objednávky v den vydání , ale každopádně posílám lehkou závist směrem k Ústí pod Labem . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.