Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ještě JRC má fajn odznáčky k Hogwarts Legacy, ale to je tak vše.

Dead Space sem čekal steelbook a ono prd.

Snad jen Resi 4 remake mě láká s bůčkem.

A když tak koukám, čeká nás letos vůbec nějaká zajímavá sběratelka? Ať koukám, kde koukám tak jakoby letos je nějaké mrtvo...A Resi 4 remake nebudu zmiňovat s jeho nedostupností :D.

Odesláno

Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly :D  Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly.

No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu.

A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro :D

Odesláno
před 18 hodinami, Mandaz napsal:

Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly :D  Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly.

No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu.

A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro :D

To já beru Dead Space se steelem v Austrálii 😀👍

DSpace.jpg

• Junior Moderators
Odesláno

heh. a to se vyplati? hra se steelbookem je v prepoctu za 1400kc. neposilaj mimo Australii tedy preposilac co jsem klikal mi to nabidl za 130usd. pak dan a clo? 5k celkem? nebo je levnejsi a rychlejsi cesta? z australie jsem nekupoval, nevim. Myslim, ze Martinoslav čeká cenu 300kč i s poštou za steelbook.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu