Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
V 16. 3. 2023 at 21:35, Mandaz napsal:

Mortal Shell Goty Limited edice v bůčku za 599czkpeněz - hra je Mandaz unfriendly.

https://bilamys.com/produkt/mortal-shell-limited-edition-goty/

Ted uz ma i xzone... Nevydrzel jsem a vzal taky 🙂

Ikdyz mam Enhanced verzi (Xbox) v krabicce s artbookem, to same na PS5. Pak jeste i digi... Ale steel jsem chtel taky 🙂 Vypada to, ze Mortal Shell bude mnou nejvice kupovanou hrou... (hned po Skyrimu a Diablu 3)

Odesláno

Mě cenu taky nechali a jak píše Mandaz, na prodejnu to je čiré zlo...holý bůček se sveze po pásu, následně je polepen samolepkami a hozen do krabice s dalšími věcmi, převezen na prodejnu a pak prodavač po přinesení bůčku ho pěkně poctivě posune se skřípáním po pultu...z toho sem už vyléčen, takže sem prubnul balíkovnu.

Odesláno
  • 3 weeks later...
Odesláno

REDFALL WITH STEELBOOK - XBOX SERIES X az z daleke Kanady za 1811Kc (vcetne dane, postovne je zdarma). Pripadnym zajemcum doporucuji platit pres Paypal, kdyby se neco pokazilo. Obchod nemam ozkouseny a dnes jsem v nem nakupoval prvne. V zadnem jinem obchode jsem tento krasny bucek zatim nenasel.

https://videogamesplus.ca/products/redfall-with-steelbook-xbox-series-x?_pos=1

spacer.png

Odesláno

Taky si myslim, ze to nedopadne zrovna moc slavne. Navic na Series X to ma ze zacatku bezet jenom 30fps a nekdy v budoucnu pridaji performance mode s 60fps. Takze gamepass na PC to jisti. Vzal jsem to hlavne kvuli tomu bucku a ikdyz ta hra asi nebude nic moc, tak bych nerad aby mi ve sbirce Arkane Studios chybela.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu