miz012 Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 Mne alzak napsal, ze na me na prodejne ceka Collectorka Epic Mickey PS5. Takze zitra asi povalim mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Tak jsem na Alzákovi uspěl, ta dovolená se vyplatila mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26 a co jsi bral vsecko? smarty jedou bomby porad:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Miráj bude král se dvěma pročkama, to se ty remastry budou hrát jedna báseň esmo, Lukasneo a okajos reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Šedý slimko a šedý ovladače. O Pročko jsem zájem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26 Pročko šedé bohužel není pro CZ trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Už jsem ale viděl, že to někdo ulovil přes PS Direct. Nicméně to už je na mě moc velkej bundle, nevyužil bych ty věci… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Tam asi vyvstává problém, jak to dostat do čr. Mě se to třeba nelíbí v té šedé, ale každému po chuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Jsou forwardovy služby, za nějaký poplatek balík za tebe v UK převezmou a pak ti jej pošlou do ČR. Před lety jsem to využíval na collectorku Dark Souls 3, zafungovalo to spolehlivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 tak Alza jako prvni 30th ps5 zrusila a poslala 500 kc na cokoliv bez omezeni. Nákup probehl 10:00:35 dle banky. No uvidíme, co JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26 jsou to kkti no, jiz to pisou i v komentech. dle meho se interne rozdelilo jiz vcera, mel jsem info, ze sony centrum rozprodavalo ovladace jiz od 20:00 25.6 a vte dobe jiz bylo vyprodan zbytek interne. bazoše budou zase plne za 30k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 no zajimave je to,ze to mel mit i datart, ale u neho jsem to ani nevidel. No budu rad, za ten ovladac, kdyz dopadne, u xzone se tomu da verit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 Vim, ze u nas PROcko 30th neni... ale jestli jsou kompatibilni ty kryty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Září 27 Nahlásit Share Odesláno Září 27 Já mám zatím objednávku stále aktivní, mail o zrušení taky nepřišel ... tak "fingers crossed" ... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 27 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27 Stejne na rom neni co hrat… uz leta letouci nepredstavili nic, co by me posadilo na Mandaze (cti zadek). mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 28 Nahlásit Share Odesláno Září 28 Tak Epic Mickey coll neberu. Ta figurka vypada hrozne levne. Kdyby nekdo chtel... mirai_trunks a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 30 Nahlásit Share Odesláno Září 30 Však sem to říkal, že to je edice jak od kolotočů Lukasneo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 30 Nahlásit Share Odesláno Září 30 Ale krabice krasna A neponicena... v alza Myslel jsem, ze bude cela jeste v kartonove prepravni a ono nic. Ale i tak je pekna. Zazrak. No stacila by mi i hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 30 Nahlásit Share Odesláno Září 30 Tak to už bych si to nechal, jen z toho důvodu, že to Alza dodala nepomlácené :D. Až to jednou budeš prodávat tak to uveď jako důvod prodeje a máš +1000 Kč navíc miz012, Lukasneo, esmo a 2 others reagoval na 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 4 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 Tak se mi dneska ozval smarty, jestli chci stále ps5 30th, takže peníze poslany a rezervace na prodejne mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 4 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 A já teď hledám ešop, kde vzít Silent Hill 2 s bůčkem...Celkem sem to pjosjal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 no, to jo, kdes byl v cervnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 4 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 před 32 minutami, Kamel napsal: A já teď hledám ešop, kde vzít Silent Hill 2 s bůčkem...Celkem sem to pjosjal jedině originalky za 1999 czpeněz EDIT: Tak už ani tam ne. Ale včera večer tam ještě byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 4 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 před 2 hodinami, Kamel napsal: A já teď hledám ešop, kde vzít Silent Hill 2 s bůčkem...Celkem sem to pjosjal Mam jeden kousek volny z jrc za 1799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 5 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5 Star Wars Outlaws Gold i s buckem na PS5 za 1499Kc na Smarty/JRC: https://www.smarty.cz/Star-Wars-Outlaws-Gold-Edition-PS5--4p134090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.