vejlupek Odesláno Červen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 cus, umřel mi v ps4 hdd,dal jsem jinej a samozřejmě neběží,co vše musím udělat abych ho rozchodil? dííík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 https://www.vortex.cz/jak-rozsirit-ulozny-prostor-playstationu-4-instalujeme-novy-disk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejlupek Odesláno Červen 21, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 díky moc,toto jsem udělal a píše mi to chybu su-41350-3 a ješte k tomu německy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 https://www.playstation.com/cs-cz/support/error-codes/ps4/su-41350-3/ Nebo video https://m.youtube.com/watch?v=_DekIBJPhdA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Červen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 ..prostě jednoho krásného dne jsem nemohl zapnout hru na ps4-večer vše šlo-tak jsem zavolal do opravny v Opavě kde dávám vše možné jestli by na to koukli-zátím vše opravili-pc,notobook,telefon...-když nemám křídla tak samozřejmě nelítám a tudíž když něčemu nerozumím tak do toho nevrtám....druhý den volali že je to opravený-vyměnili vnitřní disk-dali tam nějaký hybrid mezi normálním a ssd---SSHD seagate-platil jsem dohromady 1500 a vše OK.....za pár týdnů dal vše vnoučkům a koupil ps5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejlupek Odesláno Červen 21, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 to jako že mám poslat konzoli do opravy kvůli přehození disku? no díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Červen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 no já jenom reaguji na to -co se s tím vše má dělat-vytvářet složky ,nahrávat z flešky...a stejně to nakonec napíše chybu a ještě v němčině....a za tu práci si vlastně vzali pár stovek-ono přehodit ten disk fyzicky- to udělá kdekdo ale to ostatní okolo zas tolik lidí ne...navíc vím že mi volali kolik do toho chci strčit peněz protože ten disk který tam původně chtěli dát nikde nebyl....ale vidím že na to máte svůj názora že jste tudíž osoba znalá.....držím palečky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 Ta chyba znamená, že ten novej holej disk nejde inicializovat, protože konzole nevidí systémový update na flashce, který k tomu potřebuje. Takže chybný stažený update (musí to být ten větší,reinstalační má běžně kolo 1GB), špatně připravená adresářová struktura, nefunkční flashka apod.Všechno je to i v tom vortex návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 21, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 tak kdyz ti to nejde udelat bude chyba nekde jak to vsichni zname. je stul a pak je zidle a tak nekdy na pul ceste:)) Zerty stranou, jak pisou panove nahore, vhodna fleska, dobre zasunuta, sformatobana a zen nejvetsi soubou co lze ztahnout. delal jsem to n-1x a fungovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2021 Přesně tak, taky jsem to dělal, dával větší hdd do PS4, na té playstation stránce je to dobře popsané, update na flashku, ten velkej, ve správně pojmenované složce, trochu jsem se s tím rochnil, ale pak to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejlupek Odesláno Červen 23, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2021 díííky pánové budu zkoušet a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejlupek Odesláno Červen 23, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2021 tak hotovo, problém byl v tom že jsem musel stáhnout z jiného pc, důvod neznám ale maká to a to je hlavní, díííky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vejlupek
cus, umřel mi v ps4 hdd,dal jsem jinej a samozřejmě neběží,co vše musím udělat abych ho rozchodil? dííík za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.