MafiaBestgame Odesláno Srpen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2021 Ráda bych se naučila, na jakém principu funguje ovladač a samotná konzole. Nemá někdo schéma, průřez či neví někdo o nějaké chytré literatuře o fungování a principu konzole? Klidně i starších konzolí, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Srpen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2021 Dopopručuji následující: Vezmi do ruky svojí konzoli a ovladač a následně přeřízni pilkou a podívej se dovnitř. V té změti tištěných spojů ti určitě dá hned jasný spád o fungování konzole. Poté doporučuji slepit zpět vteřiňákem. okajos, -Pavel- a liborpoulik reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2021 Popis trošku zavádějící. Co je pro tebe fungování konzole? Konzole je počítač: Zde popsáno polopatě co a jak funguje u počítače: https://www.itnetwork.cz/hardware-pc/principy-pocitacu/principy-fungovani-pocitacu-aneb-jak-to-vlastne-funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Srpen 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2021 Manželka: Můžeš mi vysvětlit na jakém principu funguje bezkontaktní platební karta? Manžel: Víš něco o elektromagnetické indukci? Manželka: Ne. Manžel: Tak řekněme že..... kouzlem. Nějak mi toto téma ten vtip připomnělo. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MafiaBestgame Odesláno Srpen 5, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2021 V 4. 8. 2021 at 18:40, mirai_trunks napsal: Popis trošku zavádějící. Co je pro tebe fungování konzole? Konzole je počítač: Zde popsáno polopatě co a jak funguje u počítače: https://www.itnetwork.cz/hardware-pc/principy-pocitacu/principy-fungovani-pocitacu-aneb-jak-to-vlastne-funguje Díky, tohle jsem právě již četla, vím, že je to stejný princip jak PC, ale právě ty části uvnitř a jaké mají přesně funkce, jestli se to dá někde najít... nevíš? Stejně tak ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Srpen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2021 Strašně by mě k tomuto tématu zajímalo: " Proč ? " a nebo spíš " na co to potřebuješ vědět ??? " Chceš udělat v Joypadech nebo přímo v samotném hraní nějaký pokrok ? Jinak já jsem dlouho hledal, jak ovládat obyčejné PC - klávesnici a myš, a to tak, že to propojím s nějakým dalším zařízením (např. rPI, miniPC nebo notesem) na které se přihlásím přes VPN, přes WebCam uvidím, co je na monitoru toho konkrétního PC a tímto propojením budu vzdáleně ovládat PC(keyboard a myš), dostanu se i do BIOSu atd. - je to taková prkotina, klávesnice a myš stojí pár korun a prostě - TO NELZE ! Nebo jsem aspoň nic takového nenašel, ale už je to dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Srpen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2021 Asi te čeká hodn studia o tom, jak fungje konzole a ovladac. Pro zpestření se mužes podivat sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MafiaBestgame
Ráda bych se naučila, na jakém principu funguje ovladač a samotná konzole. Nemá někdo schéma, průřez či neví někdo o nějaké chytré literatuře o fungování a principu konzole? Klidně i starších konzolí, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.