Kamel Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Uplynulý rok 2021 jsem se zalíbením koukal po stavebnicich LEGO, které tvořily mé dětství. Velké překvapení nastalo, když jsem zjistil, že existuje něco jako LEGO pro dospělé. No a od toho vzniká toto vlákno, kde se můžeme chlubit svými kousky ať novými či starými a nebo si jen prostě dávat typy na výhodné sety. Popularita Lega je po světě obrovská a tak si říkám, že můžeme rozšířit naše hraní na nadstrojich a senomettech ještě o hraní si s legem. Těším se na fotky vašich kousků ve sbírce a pár jich rovnou přidám sám. Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikijoy Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Ja neustale nutne potrebuju nejake Lego a Jezisek tomu velmi dobre rozumi [emoji6] Kamel a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2022 co tady všecko nezbíráte okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2022 jo jo..přesně...já když jsem byl ve vašem věku......tak já a moji vrstevníci sbírali obaly od žvýkaček,čokolád,holících čepelek,pohledy-to bylo většinou zdarma a já ještě sbíral fotky z filmů s Vinetouem a staré časopisy-celé ročníky.......a že jsem jich měl...-no a jak jsem byl na vojně tak můj mladší brácha to vyměnil za hlouposti nebo rozdal....a jakjsem se po tom sháněl tak bylo pozdě....dneska by to stálo pěkné peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Leden 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2022 Lego jsem nesbíral , ale začnu se zase věnovat známkam keré sbíram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 3, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 A tady jedno složené... každý týden v lednu bych rád na víkend jeden set složil. Lego charles dickens tribute, za mě moc povedená sestava. @mirai_trunkskup si jednu stavebnici a uvidíš jak je to návykové :D. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 Tak jste me hosi inspirovali a taky jsem si udelal radost, zatim ale cekam na dodani: https://www.lego.com/cs-cz/product/sonic-the-hedgehog-green-hill-zone-21331 Mandaz a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 3, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 Tak tohle je hodně pěknej set, asi o něm začnu taky uvažovat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2022 Já taky trošku začal mirai_trunks, Kamel a Akumazensho reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 6, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2022 A jinak komu se zadařilo 1.1. 2022 před jednou hodinou ráno obědnat lego z ofiko Lego.com tak měli chybu v cenách a sety třeba za 1000 se daly sehnat za 300 a podobně...Teď je plný FB bazar setů Seinfelda a podobně :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2022 Taková prkotinka,ale za 149 Kč z Lidlu neber to ... Posledních pár dní koukám po eshopech po sestavách technics a možná čas nakoupit co nejdříve. Alza a CZC začalo pomalu o 1/3 zdražovat ceny. Kupříkladu land rover defender z 3889 Kč včera stoupl na 5299 na alze a na 4999 na czc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Tenhle parádní set technics se dá pořídit nejvýhodněji v Albertu za něco málo přes 400 Kč. Dalo mi to pěknou hodinu a půl skládání a za mě pěkný vstup do technics. mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 5, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2022 10 nejdražších Lego setů https://m.zive.cz/clanky/lego-leze-do-penez-tady-je-10-nejdrazsich-setu-ktere-aktualne-muzete-koupit-zaciname-na-deseti-tisicich/sc-3-a-214487/?utm_campaign=abtest186_varianty_podcastu_varc&utm_medium=z-boxiku&utm_source=m.seznam.cz#part=1 Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 5, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2022 pulku ma Kamel doma beztak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 7, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2022 Ani jeden nemám, bo to už moc leze do peněž, ale krásné sety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 7, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2022 Jinak sem si oblíbil menší stavebnice aka tenhle technic či sport Champion. Nedám za to majlant a na odpolední skládání je to fajne. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 Asi potřebuju další Lego Kamel a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 15, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 Beréééém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 https://ruzovka.cz/cs/lego/18411-lego-76989-horizon-forbidden-west-tallneck.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 23, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 Doporučuju počkat, než to bude dostupné v jiných eshopech. Zrovná Růžovka ty lega má mrtě nadhodnocené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 je jich min nez regál todle mate jiz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 24, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2022 Tohle mlsounské lego snad nikdo ze skupiny nemá, pokud ano, stává se automaticky mlsounem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2022 EDIT: (Sorry za double post, nevsim sem si, ze Kamel to uz driv nahodil v prodobjednavkach) Na Xzone spustili predobjednavky na Tallnecka za 2099Kc: https://www.xzone.cz/lego-horizon-forbidden-west-76989-tallneck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2022 jsem tu dlouho nebyl bando a koukám že se jede i lego, proč ne nedávno dorazila krabice u které lidi z lega tvrdí že byla poslední v ČR a že se ukončila výrova a další ( čtvrtá ) reedice nebude. tak snad je to pravda Kamel a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2022 Paradni, ale porad se da koupit a je skladem: https://www.lego.com/cs-cz/product/millennium-falcon-75192 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.