Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Postup přechodu na větší SD kartu (ze 128 na 512 GB) -Atmosphere

Otázka

Odesláno

Zdravím, 

zprovoznil jsem atmosphere dle místího návodu- za což velice díky!!! Chtěl bych se zeptat jak postupovat, když bych potřeboval přejít na větší SD kartu - klidně oželím nahrané hry. Zkoušel jsem již emu tool, klonovat přes macrium reflect (šlo spustit ale nefungovali hry ani po nové instalaci,..nic z toho tedy nefungovalo a nikde jsem k tomuto tematu nic nenašel.  Předem díky za odpověď. S pozdravem Zog. 

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ono záleží jak sis na kartě vytvořil EMUNAND a jeslti jí vůbec používáš - to je vidět ve verzi v systému jeslti je na konci písmeno E (třeba 16.0.2 E)

- pokud sis jí vytvořil jako soubor na kartě nebo jí nepoužíváš vůbec a instaluješ software do systémové nand (nedoporučuju) pak stači všechno zkopírovat na novou větší kartu. Zkopíruje se tak i případná  nand co je v souboru na kartě.

- pokud sis jí vytvořil jako partition stačí nějakým partition managerem odklonovat stávající kartu na novou a on už partition zvětší jak potřebuješ. Až to uděláš tak musíš s novou kartou nabootovat do hekate a tam dát MigrateEMMC a FixRAW čímž se upraví boot aby to zase šlo

- nebo vezmi novou kartu a začni znova pokud ti o data nejde 

• 0
Odesláno

Zdravim ve spolek,

tak jsem se k tomu po dobe konecne dostal, nejdriv hry sli, ale po chvilce (cca 5 min)  to zaclo u vsech psat tohle (viz. Foto). Rozhodl jsem se vse udelat znovu na nove  512 GB karte,ale vzdy to u her -co uz tam nekdy byli nainstalovany napise  tohle (u puvodni karty vsechno jde i po preinstalaci)..Co myslite, pomuze pro zprovozneni vetsi karty tovarni nastaveni nintenda a nova instalace atmosphere a vseho?  Diky moc a hezky den. 

Screenshot_20230831_134719_Gallery.jpg

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu