Patriot1979 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Dotaz k registraci do GT Academy - do registrace mám uvést PSN identifikační číslo. Co to vlastně je? A jak ho zjistím? (Není to náhodou můj nick pod kterým vystupuju v online závodech?) Předem děkuju za odpověd? A ještě jeden dotaz jakou velikost zhruba má soubor s nejlepším časem co se má poslat při registraci? Moje Gran turismo 5 Replay má 261 KB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Dotaz k registraci do GT Academy - do registrace mám uvést PSN identifikační číslo. Co to vlastně je? A jak ho zjistím? (Není to náhodou můj nick pod kterým vystupuju v online závodech?)Předem děkuju za odpověd? A ještě jeden dotaz jakou velikost zhruba má soubor s nejlepším časem co se má poslat při registraci? Moje Gran turismo 5 Replay má 261 KB. já sem zabalil do raru celou tu složku s replayem a poslal to, jj psn nick je přesně to co si myslíš, že to je,... čili tvá přezdívka v závodech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 ohledne te 2. , nevim presne, ale neni potreba to nejdriv stahnout z PSN a pak az aktivavovat v GT5? Jenže v PSN vůbec nevím,kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Jak je možné absolvovat závody Academy v Seasonal Event,které se akt. vždy v pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Kdo by dal BATTLE ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 http://www.gtacademycz.com/scores koukam ze uz updatnuly na finalni verzi asi... tak kdo se dostal? ja ne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Příští týden 3 auta jako DLC, každé za 25kč, no PD nic moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tohle bylo asi to jediný co mi na GT vadilo, nehorázný peníze za DLC balíčky... Kdyby udělali jeden větší po delší době s nějakou slevou tak jo, ale oni dělají po delší době a za těžký peníze :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Však to mě taky se*e, za PS3 dáš nehorázný peníze, za Grana a oni ti ani nejsou schopni dát 5 nových aut zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Njn, já už stejně poslal GT do světa a neplánuju jeho(někdy) znovupořízení :? Celkem právě závidím Xboxákům jejich Forzu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Njn mohla být Forza i GT na Xbox i PS3, aspoň by se lidi nehádali.A bylo by, že proti sobě může hrát Xbox s PS3. Co je lepší na Forze? (Sorry ale Xboxu se nevěnuju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Njn mohla být Forza i GT na Xbox i PS3, aspoň by se lidi nehádali.A bylo by, že proti sobě může hrát Xbox s PS3. Co je lepší na Forze? (Sorry ale Xboxu se nevěnuju) lepší výběr aut, a každý měsíc DLC s 10 novými auty, jinak obeje má klady/zápory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 A navíc!!! Všechny auta jsou tam dá se říct premium... Mají sice horší fyziku a jízdní model, ale zase reálné zvuky - další věc co mi pilo a pije krev v GT - umělé zvuky aut :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Ano ty zvuky v GT mě serou.Klidně bych ten cash dal kdyby vydali DLC s reálnými zvuky aut :D..Ale měli by to dát v Patchi správně...A na GT mě taky sere některé interiéry- převzaté z PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Ano ty zvuky v GT mě serou.Klidně bych ten cash dal kdyby vydali DLC s reálnými zvuky aut :D..Ale měli by to dát v Patchi správně...A na GT mě taky sere některé interiéry- převzaté z PSP. ty interyéry jsou až od verze 2.0, ale jsem rád za ně, leší než když tam nebyli. Jinak v psp verzi jsou lepší, vydíš i kapotu, blatníky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Wat? Já myslím to jak není videt interiér(je celý černý) protože to je převzaté z psp. Pohled za volantem myslím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Wat? Já myslím to jak není videt interiér(je celý černý) protože to je převzaté z psp. Pohled za volantem myslím ! ano, u psp to bylo taky cerny ale videl si kus auta ve predu, tady ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Valis, to není pravda, tu taky vydíš kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Ale prostě mohli tu aspoň amatérsky udělat ale ne že úplně černé a navíc bez stěračů :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Valis, to není pravda, tu taky vydíš kapotu. maximálně tak u Capparal, formule jinak všude je jen černý obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 22, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Nooo DLC... ehm... to by asi bylo hlavně u Polyphony pekelně drahý a stejně si myslím, že by to ani za o nestálo. :wohow: Bohužel, snad bude novej díl lepší Ano ty zvuky v GT mě serou.Klidně bych ten cash dal kdyby vydali DLC s reálnými zvuky aut :D..Ale měli by to dát v Patchi správně...A na GT mě taky sere některé interiéry- převzaté z PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 22, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 + navíc když vezmu ten interier tak není úplně tak ,,černej'' nějaký náznaky palubovky tam trošku jsou :D jen se musíte hooodně zakoukat ( já div, že neviděl až do vnitřku televize :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 No ale je to velmi divné a ty zvuky by se taky hodily.Super simulátor a tak to dojebou na maličkostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 A líbil se mi ve Forze painting. Celkově mi o moc víc sedla Forza. To jediné mi teď z Xboxu chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Áno a další věc co bych chtěl podotknout. Sice vím, že už dneska malůvky, křidýlka atd. jsou už trošku passé, ale to mě taky celkem baví upravovat auta a dávat jim určitý vzhled. Doufejme, že v GT6 to spraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.