mates ps3 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Doufejme ze ne myslim si ze je to v dnesni dobe velmi neaktualni a ze spis leti clean style nova barva a jiny kola mohli by vylepdit ten tuning co tam je to by uplne stacilo vic elektron a udelat to prehlednejsi a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ano ale je to alespoň nějaké spestření. BTW spíš by se měli zaměřit na ty zvuky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Hlavně na ty zvuky a udělat třeba že si můžete podsvítit kola a když pojedete v noci tak to bude svítit atd.. přímo tuning už je vážně neaktuální.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Podsviceny kola nejgetsi uchylarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Prečo? Chtěl si říct největší tuningárna :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Videl si na ceskejch nebo zahranicnich srazech podsviceny kola ne mozna tak na internetuprotoze je to nevkusny jak svine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Tak podsvícený kola fakt ne :) ať se vym*dají na to kolik aut to bude obsahovat ( prostě mi to tak přijde, že se snaží o to mít jich tam co nejvíc ) a zaměří se na pořád dokola omýlaný zvuky, který jim dělá doma nějakej nepovedenej zvukař mi tak přijde páč každý 1. auto v tý hře má +- stejnej zvuk. Tímhle začínám ale čím dál tím víc přemýšlet i o pořízení Xboxu, nemyslet nad nějakým super giga simulátorem a jezdit Forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Forzu jedine kvuli starejm autum jako jsou napr. Golf VR6 nebo Bora V6 miluju VW ale urcite si kvuli tomu xbox nekoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Mě nejde o to jaký auta tam budou. Celkově mám závodni tituly mezi nejoblibenějšíma takže je mi to fuk, ale jde mi o to, že se vývojáři snažili o reálný poslech zvuků aut a že tam sou všechny auta premium. Jo GT to je sice jiná, ale co sem jí minule po cca měsíci zapnul se mi znechutilo a šlo z domu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ja ji s ps3 koupil znova a furt me bavi a ano s temi nepremium auty me taky gt5 sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Tak je pravda, ze se mi to pak rozleželo v žaludku :( a asi jí kupím znovu ve verzi XL nebo co to je, ale nebude to můj favorit na každodenní hraní, což vím 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Teď se chystá GT5 academy edition. Cena kolem 800. Je to verze se všemi DLC + ještě nějakými bonusy. Do tejdne by se měla dát koupit. Doporučuju počkat a koupit tohle než zase xl verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 academy je jen další zbytečná verze co má navíc mám dojem jen nějaký academy auto pokud se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 včera sem byl v Olmiku v Tescu a meli tam GT5 platinum verzi za 399,- takze luxus :) a o par kroku dal v JRC bylo to stejny za 750,- :D Jinak Academy Edition obsahuje navíc: balíček do hry Complete Pack (Red Bull X2011 Prototype, 11 aut a 3 motokáry z balíčku Racing Car Pack, okrum v SPA Francorchamps a 1 trať pro motokáry z Course Pack, řada známých helm a závodních oblečení z balíčku Racing Gear Pack a 100 barev z balíčku Special Paint Pack). Dále balíček do hry Car Pack 2 (WV Golf VI R 2010, WV Scirocco R 2010, Mini Cooper S 2011 a Nissan R35 GT-R 2012) nebo balíček do hry Car Pack 3 (Aston Martin V12 Vantage, Jaguar XJR-9 LM racecar, Lamborghini Aventador, Volkswagen 1200 a Mini Cooper S, the Nissan Leaf) a v neposlední řadě bonusové auto do hry (upravený Nissan GT-R N24 Schulze Motorsports). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Takže jak sem říkal jedinej nissan je tam navíc, ale zase je to levnější o cca 300,- což je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 No to celkem nechápu že je to levnější. Přitom je tam toho víc než v XL, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Víc o jedno auto a to onen Nissan Schulze jinak nic navíc tam není. V tom případě taky nechápu finanční politiku Polyphony když starší XL vyjde na cca 1000,- s poštovným :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 V XL je Racing Car Pack, Car Pack 2, Course Pack, Racing Gear Pack a Paint Pack a v Academy je ještě k tomu Car Pack 3, speed test pack, nissan z GT academy a další závod kde můžeš vyhrát návštěvu 24h le mans v cervenci 2013. Takže to neni zbytečná verze je to lepší a výhodnější než XL. Jo a ještě kupón na 25% slevu v GT obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Takze se vyplati koupit ta Academy Edition? Je to opravdu komplet verze nebo jsou jeste nejaka DLC ktera tam nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Určitě ;-) obsah teda navíc za cca 200,- a vyjde to asi o 400,- levnější než XL Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Určitě ;-) obsah teda navíc za cca 200,- a vyjde to asi o 400,- levnější než XLOdesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 A jsou vsechna DLC jsou na disku nebo je tam PSN kod? Mel tu Academy Edition nekdo v ruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 No já uvidím, ale asi ji dneska objednám. Podle mě to bude na disku páč vydávat něco znovu s něčím co by se muselo stahovat je blbost. Takže EDIT: Tato edice obsahuje 2 vouchery in v obale hry -jeden pro bonusovy obsah a druhy pro GT Academy Challenge Competition 1) GT Academy Challenge Competition vouchery jsou platne od 01/01/2013 kdy soutez zacina az do 31/01/2013 when kdy soutez konci. Na voucheru není nijak zmineno, ze bude platny v budoucnosti, takze zakaznik obdrzi eror zpravu, jakmile se pokusi uplatnit voucher.Pokud se na Vas zakaznik obrati s dotazem, poradte mu, ze voucher muze uplatnit az od 01/01/2013 2) Bonus Downloadable Content vouchery obsahuji nasledujici: Complete Pack (service entitlements) Course Pack: (SPA-Francorchamps circuit and Kart Space I and II layouts) Unlimited Racing Car Pack: Red Bull X2011 Prototype, 11 cars and three karts (1 Uses) Racing Gear Pack: A range of helmets and race suits, including those of famous drivers (1 Uses) Special Paint Pack: 100 new special paint colours (1 Uses) Car Pack 2 • 2012 Nissan R35 GT-R. • 2011 MINI COOPER S. • 2010 Volkswagen Golf VI R. • 2010 Volkswagen Scirocco R. Car Pack 3 • Lamborghini Aventador. • Jaguar XJR-9 LM Racecar. • Aston Martin V12 Vantage. • ’66 Volkswagen 1200. • Mini Cooper S Countryman. • Nissan Leaf. Course Pack 2 • Speed Test Pack - Special Stage Route X Test Track with Performance Measurement Mode. Added Bonus • Nissan GT-R driven at the Nurburgring 24h race by Kazunori Yamauchi, creator of Gran Turismo®. ***TO GET THIS CAR THE CUSTOMERS WILL HAVE TO FOLLOW THIS PROCEDURE: 1. Download Patch 2.08 upon release (the patch will be released 25/09 - although you may note that the game is not being released until 26/09) 2. Redeem the voucher code included in the GT5: AE box and download the GT-R #123 package file 3. Going in-game, [Main Menu] > [Downloadable Content] > [Nissan GT-R] > Confirm the car 4. Going in-game, [GT Mode] > [Car Exchange] > Redeem the in-game Gift Ticket To teda znamená, že veškerý obsah je stahovatelný a není na disku což je pro mě teda alespoň veliké minus, škoda :( tudíž pro mě tohle nemá cenu i když je to za tak pěknou částku. Něco už jsem do GT nakoupil na PSN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Když koupím Academy edition zůstane mi starý save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 JJ. Savy sou vázaný na HDD v konzoli popř. on-line storage ne na hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 No já uvidím, ale asi ji dneska objednám. Podle mě to bude na disku páč vydávat něco znovu s něčím co by se muselo stahovat je blbost.Takže EDIT: Tato edice obsahuje 2 vouchery in v obale hry -jeden pro bonusovy obsah a druhy pro GT Academy Challenge Competition 1) GT Academy Challenge Competition vouchery jsou platne od 01/01/2013 kdy soutez zacina az do 31/01/2013 when kdy soutez konci. Na voucheru není nijak zmineno, ze bude platny v budoucnosti, takze zakaznik obdrzi eror zpravu, jakmile se pokusi uplatnit voucher.Pokud se na Vas zakaznik obrati s dotazem, poradte mu, ze voucher muze uplatnit az od 01/01/2013 2) Bonus Downloadable Content vouchery obsahuji nasledujici: Complete Pack (service entitlements) Course Pack: (SPA-Francorchamps circuit and Kart Space I and II layouts) Unlimited Racing Car Pack: Red Bull X2011 Prototype, 11 cars and three karts (1 Uses) Racing Gear Pack: A range of helmets and race suits, including those of famous drivers (1 Uses) Special Paint Pack: 100 new special paint colours (1 Uses) Car Pack 2 • 2012 Nissan R35 GT-R. • 2011 MINI COOPER S. • 2010 Volkswagen Golf VI R. • 2010 Volkswagen Scirocco R. Car Pack 3 • Lamborghini Aventador. • Jaguar XJR-9 LM Racecar. • Aston Martin V12 Vantage. • ’66 Volkswagen 1200. • Mini Cooper S Countryman. • Nissan Leaf. Course Pack 2 • Speed Test Pack - Special Stage Route X Test Track with Performance Measurement Mode. Added Bonus • Nissan GT-R driven at the Nurburgring 24h race by Kazunori Yamauchi, creator of Gran Turismo®. ***TO GET THIS CAR THE CUSTOMERS WILL HAVE TO FOLLOW THIS PROCEDURE: 1. Download Patch 2.08 upon release (the patch will be released 25/09 - although you may note that the game is not being released until 26/09) 2. Redeem the voucher code included in the GT5: AE box and download the GT-R #123 package file 3. Going in-game, [Main Menu] > [Downloadable Content] > [Nissan GT-R] > Confirm the car 4. Going in-game, [GT Mode] > [Car Exchange] > Redeem the in-game Gift Ticket To teda znamená, že veškerý obsah je stahovatelný a není na disku což je pro mě teda alespoň veliké minus, škoda :( tudíž pro mě tohle nemá cenu i když je to za tak pěknou částku. Něco už jsem do GT nakoupil na PSN... Takze novou krabicku kupovat nemusim :) usetrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.