miz012 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 No asi budeme muset pockat. az to nekdo opravdu vyzkousi. Ja zase ted nasel toto: Hi RemyX-1988, All updates (up to Patch 2.07) are on the disc (including the data for the DLCs, of course.) This means that with this edition you don’t have to go through the entire download process again, you just pop the disc in and decide how much you want to install: it’s all in there! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Pokud by tomu tak skutečně bylo tak beru na 100% páč by se to i vyplatilo a bylo by to přenosný na jinej účet že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 A taky jsem se docetl, ze nektera DLC neni mozne koupit pro zakladni verzi, ze jsou jen pro AE. Vice na blogu zde http://blog.eu.playstation.com/2012/07/25/gran-turismo-5-academy-edition-coming-soon/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 A taky jsem se docetl, ze nektera DLC neni mozne koupit pro zakladni verzi, ze jsou jen pro AE.Vice na blogu zde http://blog.eu.playstation.com/2012/07/25/gran-turismo-5-academy-edition-coming-soon/ Blbost, všechna DLC které vyšla mám koupené k základní verzi hry, vč posledního dnešního DLC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 No já uvidím, ale asi ji dneska objednám. Podle mě to bude na disku páč vydávat něco znovu s něčím co by se muselo stahovat je blbost.Takže EDIT: Tato edice obsahuje 2 vouchery in v obale hry -jeden pro bonusovy obsah a druhy pro GT Academy Challenge Competition To teda znamená, že veškerý obsah je stahovatelný a není na disku což je pro mě teda alespoň veliké minus, škoda :( tudíž pro mě tohle nemá cenu i když je to za tak pěknou částku. Něco už jsem do GT nakoupil na PSN... [/font][/color] No asi budeme muset pockat. az to nekdo opravdu vyzkousi. Ja zase ted nasel toto: Hi RemyX-1988, All updates (up to Patch 2.07) are on the disc (including the data for the DLCs, of course.) This means that with this edition you don’t have to go through the entire download process again, you just pop the disc in and decide how much you want to install: it’s all in there! Data DLC jsou na disku, ale musí se aktivovat přes PSN (voucher). U původní verze hry, se stáhl update hry, který obsahoval již i DLC, které pak po zakoupení na PSN bylo aktivováno pouze 100kb souborem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Takže to znamená, že je to stejně na jedno použití :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Jo, je to tam jenom abys to nemusel stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Prislo to uz nekomu? Muze nekdo potvrdit jak to tedy je s obsahem? Ma to stejne podrobny manual jako puvodni verze nebo jen nejaky "car" papiru aby se nereklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedway.dr Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 zdar rajdrs...čtu si vaše příspěvky a rozhod sem se, že si tu AE verzi objednám..takže jenom shrnovačka..když tam fouknu to nový cédo, vyježděn sejf tam normálně opravdu bude? jinak mám to vymyšleny tak, že za 3kila střelim kámošoj tu svoji standart verzi a ta nová je kolem 6ti stovek...takže tři kila investice...to ty DLCéčka vyjdou drážš,ne? já to totiž chci koupit, protože sem počítačový vemeno a neumim si to vopatřit tou stahovací cestou...nebo kdyby mi tu náká dobrá duše hodila nákej link, kde je vysvětlený(pokud možno česky) jak se to s těma DLCčkama dělá byl bych vděčnej...předem dík za moudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ta DLC jsou jen pro multiplayer nebo je vyuziju i v singlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ta DLC jsou jen pro multiplayer nebo je vyuziju i v singlu? Využiješ je v singlu i v multi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mecr Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Nevite nekdo- proc mi nejel pri online hrani okruh Spa-Francorchamps ,mam ho nejak nainstalovat, nebo si ho musim nejak vyjezdit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Pokud si pamatuju tak SPA musíš koupit ve store nebo si ho koupit v edici XL nebo Academy. V základní hře není nebo se pletu. GT5 už nějakej ten pátek doma nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mecr Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Diky za odpoved, uz je to snad skoro rok, co jsem mel naposledy GT5 pusteny, proto nejsem ted v obraze, to tam bude asi vic lepsich okruhu- ktere se musi koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Diky za odpoved, uz je to snad skoro rok, co jsem mel naposledy GT5 pusteny, proto nejsem ted v obraze, to tam bude asi vic lepsich okruhu- ktere se musi koupit. jj, Spa, Kart Space II, Testovací ovál, Twin Ring Motegi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT6 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 (upraveno) :cheesygrin: Upraveno Prosinec 26, 2012 uživatelem GT6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Urgentní::: Dobrý den. Vzpomněl jsem si, že mám ještě doma platné kódy na Stealth cars gt5 a Chrome line s tématem. Neměl by někdo zájem? Platnost je do dnešní půlnoci, pak kód vyprší http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-signature-edition-collectors-edition-announced-for-international-release/ - zde nabídka automobilů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Lol tak to je zabité že je ten kod zrovna do dnešní půlnoci, tedy do konce posledního dne v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Otázka když jsem dnes odpoedne obdržel playstation 3 s uncharted a gran turismem tak si ty dlc do Gt nemohu stáhnout??? nebo to nejde jen na nějaké verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Pokud je to verze academy tak stačí pouze ulatnit voucher na aktivování těch DLC(jsou na disku) pokud je to nějaká obyč. verze musíš ty DLC zakoupit a až pak stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Ahoj lidi mám půjčený volant Genius twin Wheel a nějak mi to nezatáčí.pohybovat kurzorem jde i potvrdit,dival jsem se do optionu a tam jsou samé Logitechy bude to fungovat nebo tam jdou jenom ty uvedené typy díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 15, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Ty co jsou tam uvedené musí fungovat. Ty ostatní je trošku sázka na jistotu možná i štěstí zda budou fungovat. Nicméně tento vypadá, že fungovat nebude jelikož se mi nepodařilo nic dohledat na internetu co by potvrzovalo funkčnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Ke kompletnímu dokončení hry mi chybí absolvovat vytrvalostní závody 24h, ale dost mě odrazuje to, že hru, pokud se nepletu,nelze v průběhu závodu průběžně ukládat,takže se klidně může stát,že se mi konzole např. v 23 hodině kousne,nebo dojde k výpadku proudu. Jel jste někdo tyto Endurance 24H závody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Dobře díky já si to myslel našel jsem na netu že je na PS2 a PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 už jsem dlouho GT5 nehrál, ale pokud vím tak závod šel uložit, když vjedeš do depa tak by to tam někde mělo být na výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.