suchac500 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 prej se objevuji casem podle stavu kariery ;) edit: pardon pri vytvoreni, tady nebyl tekkenuv prispevek :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Porovnání GT5 / GT5P na High Speed Ringu (ten vypadá v Gt5 stejně jako v Prologue) + Gallardo na Monze - damage (točený mobile, ale YT to ještě zpracovává, takže by měla být potom lepší kvalita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Diky za videa... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 nevim jak pro vas ostatni, ale pro me je to jasna volba :)) to dmg mi uplne vyhovuje, abych jezdil s polorozpadajicima vrakama na to tu mame jiny hry. A ten interier lamba) no nadhera :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Super, díky. Bylo by možné natočit místo neustále se opakujících pohledů zpoza auta raději nějakou replay z TV kamer třeba na Cape Ring Periphery s nějakým rychlejším autem? :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 prave bude natacet R8 takze zrovna v tomhle pripade bych uvital kdyby to auto bylo trochu slyset.. urcite mi rozumis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 zvuk lamborghini se docela povedl, za mě spokojenost, jak se projevuje dmg v kariéře, je třeba auto pak opravit? tekku co subaru? to je takové auto na porovnání zvuků, v prologue mělo hrozný zvuk, co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 R8 Subaru WRX STI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ja vim ze se vam to libit nebude ale za tim mi forza 3 co se tice damage prijde lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 poskozeni je utlumeny.. nejspis se to bude dat nekde nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Snad.... ale v hlavním menu ani v nastavení závodu žádná taková možnost není. Je to sice v Arcade mode, ale aby "lepší" damage byl jen v kariéře se mi zdá hodně divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bory Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jaj panove celkem me to sklamalo cekal jsem od GT5 vice i co se tyce modelu aut Forza 3 mi prijde daleko lepsi Sice v GT5 me prekvapil ten dest to je fakt bomba a nektere auta jsou super co bouzel do forzy nedali Ale nevim cekal jsem od toho vazne vic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Teď trošku mimo, objednávali jste nebo budete někdo z anglie? Z jakého shopu? Z Anglie jsem ještě neobjednával, tak mě zajímají zkušenosti, nejlepší ceny atd. :-) thehut.com je v poho? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Samot2: Uz se to tu resilo - http://console-forum.net/tema/105937-nakupovani-ps3-her-ze-zahranicnich-e-shopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tak konec všem spekulacím datum je 24.11.2010 http://www.eurogamer.cz/articles/zname-datum-vydani-gran-turismo-5 EDIT: tak na konzolistovi je uvedeno, že datum platí i pro Evropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 JJ 24.11 plati i pro evropskou PAL verzi. Konečne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSA82 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-car-list/ http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-track-list/ Seznam aut a tratí,Škodovka samozřejmě chybí :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Jo Škodovka chybí :( , ale když GT5 bude výborný tak na Škodovky zapomeneš a budeš jezdit a jezdit. Zatim to ale nevypadá na něco převratnýho :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Je to plně potvrzené, GT5 vyjde 24. listopadu v Evropě :) (PAL je Evropa, někde nemají psané "Europe" ale "PAL") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Je tam splitscreen multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 taky musím říct že nic moc... model poškození raději žádný než tuhle trapárnu, grafika taky nevypadá zrovna úchvatně a doufám že to na těch videích je na lehkou obtížnost a s assistentama kontroly trakce atd.. protože ta rychlost protivníků a chování aut mi příjde taky dost slabý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 mě to příjde trochu jako remake GT4ky do HD.. auta jsou do puntíku převzatý, přidali 200 premium, který mají z velké části už od prologue.. by mě zajímalo co celou dobu dělali, když tam moc novinek není. Kdyby se vykašlali na ten editor a poškození a dotáhly do konce raději jiné věci jako interiéry (nechápu proč jedna miata je premium a dalších 20 standard, když ten introš mohou aplikovat na všechny když se liší jen výkonem například).... no nechám se překvapit, ale nevím na co se těšit, maximálně tak na Top Gear test track Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Nee nee to ne, to prosim at neni pravda ze to zase bude pruser, dyt je to nejocekavanejsi hra na PS3 proboha. Dyt takhle kazda hodne ocekavana hra na ktery se dela silenej ranec let dopadne spatne, tak co se sakra deje..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 asi je nebaví to dělat a jen dělají že na tom dělají aby získali peníze za to že nic nedělají..... jen nám věší bulíky na nos :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 . by mě zajímalo co celou dobu dělali, ano to nejsi sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.