Mandaz Odesláno Srpen 25 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25 Ahoj, nevím jestli jste předobjednali, ale pokud jste nestihli, mám jednu v alze. Případně za nákupku plus dopravu k vám mohu přenechat. Osobně mám preorder už pár měsíců u xzone a sběratelku beru tam. Jinak škoda že není bůček, nějaký alois na diskuzi u obyč verze na xzone psal, že prý bůčky dává alza, ale u nich jsem je neviděl. A na obrázku ani není vidět poukaz na 1ks unbanu na vávrovoj fb nebo twitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 26 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26 Ahoj, na jakou platformu to tam kdyztak mas prosim? Bych se ji kdyztak ujal Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 26 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26 Kdyby byl zájem tak budu mít na přenechání vyzvednutí rezervace na PS5 do Hradce Králové. Za mírný poplatek můžu vyzvednout a poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26 před 7 hodinami, Misteiro napsal: Ahoj, na jakou platformu to tam kdyztak mas prosim? Bych se ji kdyztak ujal Diky! Ahoj, byla by to ps5 verze, ale už ju má přes pmku (psal dřív než ty tady) zamluvený jiný uživatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 27 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27 V 26. 8. 2024 at 8:13, Kamel napsal: Kdyby byl zájem tak budu mít na přenechání vyzvednutí rezervace na PS5 do Hradce Králové. Za mírný poplatek můžu vyzvednout a poslat. Te bych se kdyztak ujal klidne. Mam preorder na smarty, ale podle zkusenosti mych i jinych to vubec nic neznamena před 17 hodinami, Mandaz napsal: Ahoj, byla by to ps5 verze, ale už ju má přes pmku (psal dřív než ty tady) zamluvený jiný uživatel. Rozumim, v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 27 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27 Není problém, podle objednávek mám 2 plonkové. Samozřejmě jrc/smarty nemá člověk nikdy jistotu, že to skutečně dopadne, ale pokud ano, tak budou k dispozici. Objednávku pro sebe mám na Alze, tam mi vždy většina edic dopadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eNN95 Odesláno Srpen 28 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 Ahoj všem, taktéž bych se rád jednoho kousku ujal Tedy pokud bude volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 28 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 Hoši, kdo má zájem, tak napište do soukromé zprávy a můžeme to domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.