Jump to content

Recommended Posts

Posted

kcdii_collectorsbeautyshot_cz.webp

Ahoj,

nevím jestli jste předobjednali, ale pokud jste nestihli, mám jednu v alze. Případně za nákupku plus dopravu k vám mohu přenechat. Osobně mám preorder už pár měsíců u xzone a sběratelku beru tam.

Jinak škoda že není bůček, nějaký alois na diskuzi u obyč verze na xzone psal, že prý bůčky dává alza, ale u nich jsem je neviděl.

A na obrázku ani není vidět poukaz na 1ks unbanu na vávrovoj fb nebo twitru :D

Posted
V 26. 8. 2024 at 8:13, Kamel napsal:

Kdyby byl zájem tak budu mít na přenechání vyzvednutí rezervace na PS5 do Hradce Králové. Za mírný poplatek můžu vyzvednout a poslat.

Te bych se kdyztak ujal klidne. Mam preorder na smarty, ale podle zkusenosti mych i jinych to vubec nic neznamena 🤣

před 17 hodinami, Mandaz napsal:

Ahoj, byla by to ps5 verze, ale už ju má přes pmku (psal dřív než ty tady) zamluvený jiný uživatel. 

Rozumim, v pohode 🙂

• 5 months later...
Posted

No mám dojem že některé steelbooky z KCD2 na trhu jsou padělky z Číny. Mají jiný obal. Sice píšou limited edition ale moc se mi to nezdá.

U sběratelky mi vážně chybí ten steelbook. Kdyby tam byl byla by max spokojenost.

Díval jsem se na aukro na steelbooky KCD2 a ta cena za ně je přestřelená. Dá se sehnat za asi 550kč s poštou. U nás se nedá pomalu sehnat pod 1k.