kytt Odesláno Neděle ve 15:04 Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 15:04 Ahoj, koupil jsem nedávnou Wii U a byl tam už založený účet automaticky se přihlásilo. Chtěl jsem udělat svůj účet a nemůžu se nikam dostat chce to heslo účtu původního a nebo pin pro vytvoření nového účtu. Jde stím něco udělat? Viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tango23 Odesláno Neděle ve 18:08 Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 18:08 Čus ten parental controls PIN bude 0000 nebo 1234 zkus a uvidíš za zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Pondělí ve 12:50 Autor Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 12:50 před 18 hodinami, Tango23 napsal: Čus ten parental controls PIN bude 0000 nebo 1234 zkus a uvidíš za zkoušku nic nedáš. Už jsem zkoušel bohužel nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 18 hodinami Už to bude nějaký pátek co sem měl wii u, ale není možnost dát nějak napevno hard reset konzole? Pokud ne, máš možnost domluvit se s bývalím vlastníkem na poskytnutí původního účtu, abys mohl konzoli vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kytt
Ahoj, koupil jsem nedávnou Wii U a byl tam už založený účet automaticky se přihlásilo. Chtěl jsem udělat svůj účet a nemůžu se nikam dostat chce to heslo účtu původního a nebo pin pro vytvoření nového účtu. Jde stím něco udělat?
Viz foto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.