kytt Odesláno Říjen 27 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27 Ahoj, koupil jsem nedávnou Wii U a byl tam už založený účet automaticky se přihlásilo. Chtěl jsem udělat svůj účet a nemůžu se nikam dostat chce to heslo účtu původního a nebo pin pro vytvoření nového účtu. Jde stím něco udělat? Viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tango23 Odesláno Říjen 27 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27 Čus ten parental controls PIN bude 0000 nebo 1234 zkus a uvidíš za zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Říjen 28 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28 před 18 hodinami, Tango23 napsal: Čus ten parental controls PIN bude 0000 nebo 1234 zkus a uvidíš za zkoušku nic nedáš. Už jsem zkoušel bohužel nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Říjen 29 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29 Už to bude nějaký pátek co sem měl wii u, ale není možnost dát nějak napevno hard reset konzole? Pokud ne, máš možnost domluvit se s bývalím vlastníkem na poskytnutí původního účtu, abys mohl konzoli vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 30 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30 Parental control kód lze vyresetovat, sám jsem to pár měsíců zpět dělal: Citovat Go to: https://mkey.salthax.org/ Get your inquiry code (you recieve it when you mess up the PIN 3 times and the secret question 3 times). Enter the 10-digit inquiry code on mkey generator You will recieve a 5-digit master key PIN Go and enter it on your Wii U when prompted You now have access to your Parental Controls. 5 (optional). Make your PIN easier to remember. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Pátek ve 18:07 Autor Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 18:07 V 29. 10. 2024 at 8:53, Kamel napsal: Už to bude nějaký pátek co sem měl wii u, ale není možnost dát nějak napevno hard reset konzole? Pokud ne, máš možnost domluvit se s bývalím vlastníkem na poskytnutí původního účtu, abys mohl konzoli vymazat? No vlastní co prodával byl překupník co to tahal z Německa a vlastníka nezná V 30. 10. 2024 at 9:08, spenat napsal: Parental control kód lze vyresetovat, sám jsem to pár měsíců zpět dělal: To jsem také našel ale nák se nevyznám, nemáš postup jak jsi dělal? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Úterý ve 10:27 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 10:27 Postup je přímo pod tou větou, kterou jsi citoval :)) Nevím, jak to udělat jasnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kytt
Ahoj, koupil jsem nedávnou Wii U a byl tam už založený účet automaticky se přihlásilo. Chtěl jsem udělat svůj účet a nemůžu se nikam dostat chce to heslo účtu původního a nebo pin pro vytvoření nového účtu. Jde stím něco udělat?
Viz foto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.